Anime Hunter X Hunter 3D-Prinditud Voodipesu Komplekt Tekk Katab Padjapüürid 3tk/Set Trööstija Kate Voodipesu Komplekt Bedclothes Voodipesu

€41.46

Saadavus: On laos

m23761

1.Tekikott tagasi värv on beež ja must, beež pls valige Z35,Must pls valige Z36.padja kate tagasi ainult valge. 2.Ainult tekikott on tõmblukk, padja kate nr on tõmblukk 3.Ainult tekikott ja padja kate , nr on voodi lehel. 4.Nõus wholease ja kohandada,palun võtke meiega ühendust ,kohandatud pls saatke meile, 2000*2000 piexel pilt. 5.Kuna erinevaid mõõtmismeetodeid, on mõistlik for1-2cm suuruse kõrvalekalle.

Maksmine: 1.Täielik maksmine peab toimuma 7 päeva jooksul pärast tellimuse või tellimuse kehtetuks või tühistatud süsteemi. 2.Veenduge, et teil on täitnud kõik üksikasjalikku teavet, nagu kontaktisik,aadress,postiindeks ja telefoninumber täites oma ostja teavet.Kohaletoimetamine: 1.Me free shipping Hiina Post Air Mail jõuda.Tasuta kohaletoimetamine poolt Epacket, et Venemaa ja USA,on enamiku riikide jooksul 14-55 tööpäeva jooksul. 2.Saadame kauba 2-5 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on kinnitatud,kui makse ei ole kättesaadav,tellimuse suletakse automaatselt.Tagastamine ja Garantiid: 1.Kõik kaup on kontrollitud enne saatmist,nii et kui sa ei ole rahul ostuga,võid vahetada punkte, üks nädal ja siis sodi cantact meile 24 tunni jooksul kätte teie ostu. 2.Laevandus ja käitlemise tasu ei tagastata ja klient peaks vastutama kõik tasuta tagastamise ja reshipping. 3.Kõik objektid peavad olema esialgse tingimused,sealhulgas kasti ja aksessuaarid,Meeste tehtud vead ei ole tagatud,nagu katki,kriimustatud ja nii edasi.

Märksõnad:Sümbol Voodipesu Komplekt, Kehastab Voodipesu Komplekt, Almohadones Fundas, Anime Voodi Komplekt, Anime Voodi, Fundas Portail, Voodi Puuvillast Voodipesu, Anime Voodilinad Cao, Voodi Tekk, Voodi Lehel Naruto.

Värv Aste (Palgaaste) 4
Twin Suurus Suletekk, Cover173*224cm, padi katmiseks 50*75cm
Brändi Nimi HUGSIDEA
Kanga Tihedus 133X72
Kogus 3tk( 1tk tekikott+2tk pillowcover)
Täidis PUUDUB
Technics Reaktiivne Trükkimine
muster TRÜKITUD
Queen Size Tekikott 224*224cm, padi katmiseks 50*75cm
Kaal 600G
Stiil Tavaline
type1 voodipesu komplekt ühe
Punkt trööstija voodipesu komplektid
Kasutamine Kodu
Tüüp King Size /queen size /twin suurus voodipesu komplekt
Tekk Tagasi Värv must tekk tagasi ja beež suletekk tagasi
Lõng Loota 200TC
Kangast Krahv 40
Nimi Tekikott set/ bedsheet komplekt
king size Suletekk, Cover264*224cm, padi katmiseks 50*75cm
Mudeli Number Z35 Z36
Hinne Kvaliteeti
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal Polüester / Puuvill
Taotluse Suurus 2,0 m (6.6 jalad)

Kirjutage arvutus!

Anime Hunter X Hunter 3D-Prinditud Voodipesu Komplekt Tekk Katab Padjapüürid 3tk/Set Trööstija Kate Voodipesu Komplekt Bedclothes Voodipesu

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted