Mood Progressiivne Prillid Anti Blue Ray Multifocal Lugemine Prillid Presbyopic Prillid Unisex Disain Klaasid Raami

€10.59

Saadavus: On laos

m23769

KÜSI:

Me ettevaatust, et sa peaksid kontrollima oma retsepti ja meie kirjeldus enne ostu.Kui retsept ei sobi see progressiivne prillid, ei pruugi teil olla võimalik kasutada talle!Kui sa ei saa aru, palun andke meile teada retsepti ja me võtame teiega ühendust niipea kui võimalik!

Mood Anti Blue Ray Progressiivne Lugemine Prillid

Mõõde on järgmine:

Mudeli Number: 801 Brand: RUI HAO PRILLIDE Raami Värv: Must Raami materjal: Metall + TR90 temple Objektiiv värv: Läbipaistev Hajuti Materjal: Anti blue ray Polükarbonaat läätsed.Läätse Tugevus: Kaugele nägemine on plano(tugevus:+0.00), lähivaate: +1.00,+1.50,+2.00,+2.50,+3.00,+3.50 Õpilane Kaugus(PD): 62mm (Sobib õpilase kaugus: 62-63mm) PUNKT SUURUS: Silma Laius: 55mm Silla Laius: 18mm Temple pikkus: 143mm Raami Laius: 135mm Vertikaalne pikkus: 34 mm Seisukord: Uus Pakett: 1 Progressiivne Prillid,1 Lapiga, 1 Juhul( random värvi).Teade:

1. Tänu käsitsi meansurement , 1-3 mm erinevuste suurust on lubatud.

2. Kuna Arvuti Monitor ja brauseri erinevusi ,siis on värvi erinevusi.

3. Kui sul on mõni küsimus või on rahul toodetega, teha vabalt võtke meiega ühendust enne lahkumist tagasisidet .me püüame anda teile vastuse 24 tunni jooksul!

1. Me laev maailmas.Tarneaeg võib varieeruda, olenevalt saaja asukohast.

2. Esemed saadetakse jooksul 48-72 tunni jooksul pärast kustutatud makse.

3. Pakendi lennupostiga lükkub 5-10 päeva, mõnikord ka põhjus lennud, custom teemad või Jõulud kiirustada

4. Rahvusvahelise kiirustada.tellimuste eest vastutab ostja on mis tahes kohaldatava imporditollimaksu, kohalikud maksud kui ka KÄIBEMAKSU.Palun kontrollige oma tolli enne ostu.

5. Iga kiireloomuline saadetis, palun kasutage Express saadetiste nagu EMS ,TNT, DHL VÕI selleks, et mitte põhjustada mis tahes viivitus (see võtab 3-7 tööpäeva üle kogu maailma)

Palun tea, et oma positiivset tagasisidet ja 5 Star rating Moobo.ee on meile väga oluline ja tähtis jätkuvat edu oma äri .Me püüame pakkuda parimat klienditeenindust .Kui teil on mingeid probleeme, siis palun teha tasuta andke meile teada seda enne, kui teie tagasisidet .E-posti või helistage meile on teretulnud.Püüame vastata kõigile küsimustele ja lahendada probleeme nii kiiresti kui võimalik.Siiski, kuna suur maht päevas sissetulevaid e-kirju ja ajavööndi erinevus, me ei pruugi olla võimalik, et vastuse e-kirju kohe.Palun lubage 1-2 tööpäeva jooksul meile vastuse.

1. Kui teil on vigane kirje, mida soovite tagastada või ümber vahetada, siis palun võtke meiega ühendust 14 päeva jooksul alates teile saadetis. 2. ME EI NÕUA TAASASUSTAMIST TASU. 3. Kahjustatud ja kasutatud esemed ei anta tagasi. 4. Laevanduse kulud ei kuulu tagastamisele. . 5. Punkt tuleb tagastada kasutamata, töökorras, originaal pakend. 6. Klient vastutab postikulud tahes tagastatakse esemed. 7. Kui tagasi punkt on osutunud töö ka pärast katse, peaks kliendil võtta kõik kulud, mis on 8. Kliendid peavad saatma kauba tagasi originaalpakendis enne saada kogu toetust. 9. Ostes antud toote nõustud automaatselt meie eeskirjade ja tingimustega. 10. Palun kasutage regulaarselt postiteenuse ja saatke meile jälgimise numbri.

***** Ostjad on vastutav ainult tagasi laevandus tasu garantii esemed.

Enne tagastamise esemed, palun veenduge, et te saada meie (müüja) return aadress ja kirjutada "kingitus", mis käsitleb toimetaja detail lehel.Palun kasutage regulaarselt postiteenuse ja saatke meile jälgimise numbri.

Niipea, kui me seda saada punkte, me remont või vahetada neid või annavad toetuse ASAP.

Märksõnad:Ametlik Xiaomi, Toketorism Retsepti Prillid, Peint Penaali, Aun Prillid Naised, Pod Xiomi, Uvlaik Progressiivne Prillid, Lapse Binokkel, P Raam, F Lugemise Prillid Meestele, Colnels Päikeseprillid.

Toote Tüüp Prillid
Läätsede Värv Selge
Objektiivi Laius 5.5 CM
Mudeli Number 801
Brändi Nimi RUI HAO PRILLID
Sugu Unisex
Läätsede Optilise Atribuut Kalle
Prillid Tüüp Lugemine Prillid
Sertifitseerimine PUUDUB
Päritolu CN(Päritolu)
Kate HC
Objektiivi Kõrgus 3.4 cm
Läätsede Materjal Polükarbonaat
Raami Materjal SULAM

Kirjutage arvutus!

Mood Progressiivne Prillid Anti Blue Ray Multifocal Lugemine Prillid Presbyopic Prillid Unisex Disain Klaasid Raami

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted