Oranž Esmane Nafta Täita Lehter Püüdja Äravoolu Õli Lehter Tilguti-Tasuta Motorcycle Touring Dyna Softail Sportster Honda Kawasaki

€3.37

Saadavus: On laos

m23864

Toote Omadused:

Esmane Nafta Täita Lehter + Õli Püüdja Äravoolu Õli Lehtri

Täiuslik kombinatsioon Esmane Nafta Täita Lehter & Õli Püüdja Äravoolu Õli Lehter muudab lihtne eemaldada õli ja lisa õli oma mootorratta igal ajal, kõikjal.

Esiteks, Vältida kallab õli peale oma mootori eemaldamisel õli, filter.Õli Püüdja lehter libiseb allapoole filter ja tagab juurdepääsu spin on filter maha selle paigaldada.

Teiseks, See korduvkasutatav lehtri abil on lihtne lisada õli oma esmase süvend.Lehter lihtsalt haarab arvesse derby kaane avamisel lubada, käed-vaba täitmise kohta määratud mudelid.

Mugav vahekaart võimaldab teil paigutada lehter asendis ühe käega, ja lameda koonuse kuju on lihtne täita pingeline ala ei jama või lekkinud.

Kirjeldus:

100% Täiesti Uus

Materjal: ABS Plastik

Värv: Oranž(Nagu pildid näitavad)

Paigaldamiseks:

Universaalne Kõigi praeguste Harley-Davidson Touring, Dyna, Softail, Sportster ja edastab kontrolli mudelid Honda Kawasaki BMW Mootorrattad.

Drain Oil & Lisada Õli

Hangtab kasutamiseks pegboards

Pakett Sisaldab:

1 Komplekt Esmane Nafta Täita Lehter + Õli Püüdja Äravoolu Õli Lehtri

Nõuanded: Seal võivad olla mõned värvi erinevus toote ja pilte, kuid ei mõjuta kasutada.Tänu manual mõõtmise, seal võib olla 0.5-1cm sallivus.

1. Mootorrataste Osad ja Tarvikud on kõrged nõudmised Vedu.Teie mugavuse ja kaitsta oma õigusi.Siis on soovitatav valida Moobo.ee Standard Shipping.See annab Logistika Andmed Jälgimine, Tõhus Tollivormistuse Ühe akna Logistika Lahenduste Moobo.ee Ostjad.

2. Logistika andmed uurimise platvorm:

1) Moobo.ee, siis näitab, logistika jälgimine teabega otse, et üksikasjade lehel.

2) Moobo.ee Standard Shipping Logistika Jälgimise Koduleht://globaalne.cainiao.kom/

3) Muu Logistika Jälgimise Veebileht: https://www.17track.net/en

3. Teie tellimus laeva läbi 24-72 tundi, kui kinnitage makse( ei kuulu puhkust, ja ei hõlma tooteid, mis nõuavad kohandatud ja kokkupanek pärast tellimist).

4. Impordi tollimaksud ja maksud ei kuulu, et hinda.Ostjad on kohustatud tasuma impordimakse, palun tutvuge kohalike tavade andmed.

Märksõnad:Kanna Harley Dyna, Softail, Harveys Davidson Riided, Harlley Davidson Osad, Africa Twin Crf1000l, Harley Davidson, 883 Harley, Harley Davidson Sportster, Silindri Lukk Korja, Gatsby Müts.

Materjali Tüüp ABS Plastikust
Motobike Teha Universal
Toote Kõrgus 8cm
Toote Kaal 94g
Kirje Pikkus 24.5cm
Brändi Nimi TrichTu Mount
Toote Laius 10cm
Toote Tüüp Hõlmab & Dekoratiiv Liistud
Mudeli Nimetus Esmane Nafta Täita Lehter & Õli Püüdja Äravoolu Õli Lehtri
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Oranž Esmane Nafta Täita Lehter Püüdja Äravoolu Õli Lehter Tilguti-Tasuta Motorcycle Touring Dyna Softail Sportster Honda Kawasaki

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted