Loominguline Puit Vaadata Mehed Turntable Kuvada Reaalne Bambusest Puidust Kellad Meeste Must Nahast Käevõru Käekellad Relogio Masculino

€10.54

Saadavus: On laos

m24480

Kirjeldus:

Graatsiline Välimus: See puidust vaadata unikaalse must digitaalne mõõteriist, millel kvaliteetne must nahast rihm on täis disaini.

Suurepärane Liikumine: Seal on kvaliteetne kvarts liikumine ja vastupidav aku, et vaadata, nii et see on vaikne ja võib kesta pikka aega.

Kerge Kaal: Seda vaadata on tehtud valgusest looduslik puit ja nahk, nii et see on väga kerge ja annab sulle erinevat seljas kogemus.

Reguleeritav Funktsioon: pannal tüüp seda vaadata on pin-lukk, seega saab reguleerida vastavalt suurusele randme teile mugavam seljas kogemus.

Atraktiivne Kingitus: See puidust vaadata on hea kingitus teie sugulased ja sõbrad, kes teid armastavad mõned festivalid, näiteks sünnipäeva, pulmapäeva kingitus või politseiteenistusse päev.

Omadused:

100% Loodus Puidust Juhul

Liikumine: Kvarts

Band Material: Nahk

Luku Tüüp: Pin-Koodi Lukk

Juhul Materjal: Puit

Dia Läbimõõt: ca. 4.6 cm

Kohtuasjas Paksus: u. 1.1 cm

Bänd Laius: u. 2.3 cm

Bänd Pikkus: umbes. 24.5 cm

Märkus: vaata, mis on valmistatud naturaalsest puidust ja on pakitud käsitsi, nii et see võib olla teatud füüsiliste karmid read ja mõned plekid.

Pakendi Sisu:

1 x Puit Vaadata

Märksõnad:Puidust Käekell, Lumehelves Vaadata, Fila Vaadata, Mehi Vaadata Puidust, Leopard Vaadata Naisi, Mehi Vaadata Puit, Punane Watch Naistele, Vaata Mini, Vaadata Puit, Vaata Puidust.

Bänd Materjali Tüüp Nahk
Liikumine KVARTS
Bänd Laius 23mm
Bänd Pikkus 24.5 cm
Pannal Tüüp Lukk
Brändi Nimi YISUYA
Veekindlus Sügavus Ei ole veekindel
Stiil Mood & Casual
Juhul Paksus 11mm
Juhul Materjal Puidust
Dial Aknas Materjali Tüüp Vaik
Feature2 toetust jae/hulgi/dropshipping
Päritolu CN(Päritolu)
Feature1 meeste meeste käekellad
Juhul Kuju RING
Toote Tüüp nahast puidust vaadata
Mudeli Number W5288
Funktsioon PUUDUB
Dial Läbimõõt 46 mm
Feature3 Reloj Hombre
Kastid & Juhtudel Materjal Raamat

Kirjutage arvutus!

Loominguline Puit Vaadata Mehed Turntable Kuvada Reaalne Bambusest Puidust Kellad Meeste Must Nahast Käevõru Käekellad Relogio Masculino

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted