Korsett Corselet Corselete Naiste Korsetid Overbust Korsett Valge Pihik Top Bustier Tikitud Pits Üles Hullusärk

€15.00

Saadavus: On laos

m24899

Materjal: 90% polüester, 10% spandex Värv: must,valge,roheline,sinine,aprikoosi Suurus: S/M/L/XL/2XL Seisukord: 100% uhiuue

*Märkus: Kuna vahe on erinevad monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Tagame, et stiil on sama, nagu on näidatud pilte, kuid mitte sama jõudlust erinevate asutuste algajatele mudel.

Tasuta Kohaletoimetamine Wordwide

(1)tavaliselt Me laeva, et sa jooksul korda 3 tööpäeva jooksul pärast maksate selleks, aga kui seal on mõni küsimus tuleb beconfirmed sinult, siis me laeva neid pärast teie kinnitust.Aitäh!

(2)Tarneaeg erinev, eri laevandus meetodeid ning eri riikides

(3)Kui ostate rohkem kui 300$, tavaliselt saadame teile kiiremini shipping vabalt, nagu EMS, DHL ja teised,kui need kirjed, Okeaania, Euroopa ja Põhja-Ameerika.Rohkem kui $350 tasuta kiiremini kohaletoimetamine Aafrikas ja Lõuna-Ameerikas.

Tagastamise Poliitika

(1)Kui saate defektne, punkt(id), või suurus ei sobi, palun teavitage meid sellest 7 päeva jooksul.Meil aitab sul tagasi juhendamine asendamine.Objekt(id)tuleb tagasi täielikult pakitud materjali ei kasutata.

(2)tagasi saatmise hind on teie kulud.Kui oleme saanud tagasi oma üksuse, uurime üksuse 7 päeva jooksul.Seejärel saadame teile täiesti uus varu ühik meie laevanduse kulud

(3)Kui teie tagasiside on väga oluline meile, palun võta paar minutit, et jätta positiivne tagasiside( kõik 5 tähte tagasiside), kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Aitäh!

(4)Palun ärge kartke meiega ühendust võtta enne, kui te jättes negatiivne või neutraalne tagasiside(võrdne või vähem kui 3 tähte tagasiside).Me püüame oma parima, et lahendada teie probleemi ja rahuldada oma vajadust.

Märksõnad:Korsett Top, Korsett Mood, Korsett Korsett, Menotte Metallist, Bodysuit Snap, Lateks Hullusärk, Nahast Hullusärk, Korsett Plastikust, Pruut Pihik, Korsett Sexi.

Materjal Spandex
Rõve Pilt No
Hooaeg kevad,suvi, sügis,talv
Materjali Koostis Polüester,Spandex
Brändi Nimi wechery
Mudeli Number korsett
Suurus S M L XL 2XL
Komplekti Kuulub 1*korsett + 1*G-string
Päritolu CN(Päritolu)
värv must,valge,roheline,sinine,aprikoosi
Sündmus iga päev,pulmad,pidu,näitus
Disain Overbust Korsett Valge Pihik Corzzet Hullusärk
Muster Tüüp Tahke
Sugu NAISED
Kangas 90% polüester, 10% spandex
Teenetemärgi PUUDUB
Stiil Corselete Naiste Korsetid
Tyle korsett corselet
Toote Tüüp Bustiers & Korsetid
Seksuaalse Alatooniga No

Kirjutage arvutus!

Korsett Corselet Corselete Naiste Korsetid Overbust Korsett Valge Pihik Top Bustier Tikitud Pits Üles Hullusärk

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted