Pergear Q2 Kaasaskantav Teleprompter Komplekt Nutitelefoni Tablett DSLR w/ Remote Control Video Filmimine Intervjuu Salvestuse Esitamine

€67.02

Saadavus: On laos

m25004

Pergear Q2 Kaasaskantav Teleprompter Kit for iPhone Nutitelefoni PEEGELKAAMERA koos puldiga Video Filmimine Intervjuu Salvestuse Esitamine Rääkimine

Omadused:

1. Mõeldud Nutitelefoni, Tahvelarvuti või DSLR kaameratega.Toetust pildistamine lainurk mitte vähem kui 24 mm.Mobiiltelefoni omanik teleprompter toetuse suurus on sees 13.5 cm/5.31 tolli lai.Vahemikus tablett on sees 18.7 cm/7.36 tolli.

2. Kolm-punkt üks-line konstruktsiooni ja põhimõtte valguse peegeldus teha fondi peegeldus selge ja lihtne lugeda, mis võimaldab teil vaadata otse kaamerasse lugemise ajal ekraan välja.

3. Varustatud nutitelefoni backplanes ja DSLR tumenevad plaat, nii, et saate vähendada valguse lekke salvestamise ja tõhustada salvestamise tööd.

4. Kolm külma kinga mount kohta teleprompter lisada vilkuma, mikrofon, video valguse,ringi valgus-või muud lisatarvikud.

5. 1/4 kruvi augu allosas saab kergesti külge standardne statiivi.

6. Saate kontrollida keayi teleprompter App dokumendi sisu, paus, mängida, mängida kiirus ja leht-keerates Puldi kaudu.Selle puldiga saab juhtida ka muid teleprompter Avaldaja.Vastavalt pildistatavale vajadustele, saate telefoni hoidiku asend vabalt, ja kohandada horisontaalse ja vertikaalse pildistamise.

7. Kui teleprompter sobib kõnes, live-intervjuud, live streaming, vlog, video bloggers, ja muud tegevused.

8. Toeta IOS ja Android App.See App toetab dokument, mida saab sisestada 50,000 märki, ja seal on mingeid piiranguid dokumentide arvu.Saate kohandada fondi suurust ja värvi -, kontrolli-taasesituse kiiruse ja tausta värvi.Android nutitelefoni saab skaneerida QR-koodi kaardi paketi alla laadida APP, IOS kasutaja, siis palun otsi "keayi" app store alla laadida app.

Tehnilised andmed:

1/4 Laiendamine Kruvi Auk

Külma Kinga Mount

Rakendus: Mobiiltelefoni / SLR

Kohaldatava mobiiltelefoni suurus: sees 13.5 cm/5.31 tolli lai

Kohaldatava kaamera: objektiivi suurust vahel 24mm kuni 130 mm

Kohaldatava tablett: jooksul 18.7 cm/7.36 tolli

Materjal: ABS + Klaas

Mõõtmed: 29.8 x 26 x 12,5 cm

Värv: Must

Pakend:

1 * Teleprompter

1 * Väike Backplane

1 * Telefon Tumenevad Plaat

1 * DSLR Tumenevad Plaat

1 * Kaugjuhtimispult

1 * Quick Release Plate

2 * L-kujuline Plaat

1* Kingitus Komplekt

Märksõnad:Tabletid Teleprompter, Objektiivi Pergear, Video Teleprompt, Telephon Lisa 10, Ekraan Molbert, Teleprompter Klaas Diy, Android Tahvelarvuti, Teleprompt, Pronks Telefon Nutitelefoni, Stuudios Pildistamine Rekvisiidid.

Mudeli Number Q2
Brändi Nimi pergear
Päritolu CN(Päritolu)
Pakett Jah

Kirjutage arvutus!

Pergear Q2 Kaasaskantav Teleprompter Komplekt Nutitelefoni Tablett DSLR w/ Remote Control Video Filmimine Intervjuu Salvestuse Esitamine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted