SIMPRECT Photochromic Päikeseprillid Meestele 2021 Retro Square Polariseeritud Päikeseprillid UV400 Peegel Juhi Anti-Glare päikeseprillid Meestele

€3.85

Saadavus: On laos

m25602

1) Me aktsepteerime erinevaid makse.Eespool on peamine meetod,sul võib olla pilk. 2) Aliepxress kontrollib teie makse jooksul 24hours . 3) Kõik tellimused töödeldakse 2-3 tööpäeva jooksul, kui tõsta makse.

1) Tavaliselt me pakuvad tasuta shipping Hiina Postitus .Siin me teha viide saabumise aeg oma viide , palun vaadake enne järjekorras. 2) Hulgi-ostja ,kui teie tellimuse summa vastavad $200-$300, pakume tasuta shipping express Fedex, DHL, EMS, Aramex .Kui actural detail palun võtke meiega diretly. 3) Kõik ostjad on kohustus maksta täiendava impordi maksu.Palun märkida see, kui teha tellimuse.

1) Kui sulle ei meeldi objekt, mida osta, palun maksma laevandus kauba-ja tagastage see meile jooksul 10days.Tagastame raha, kui seda vastu võtta.Palun hoida pakend ei mõju meie teise müük. 2) Teie Positiivseid kommentaare on võti meie äri edu.Palume sa võiksid olla üks teine jätta meile positiivset tagasisidet üldine Üksikasjalikud Müüa Hinnang (DSR) 5. Me täname teid juba ette teie aega ja siiralt loodan, et olete rahul oma ostu ja meie teenus. 3) kui te ei oleks rahul oma tehing: Palun võtke meiega ühendust vahetult enne lahkumist, Neutraalne või Negatiivne tagasiside, sest me teeme oma parima, et lahendada probleem, et teie rahulolu.Avatud vaidlust ei ole parim viis probleemiga tegeleda. 4) Suhtlemine on sageli võti probleemide lahendamiseks.

Märksõnad:Rayban Päikeseprillid Ci, Avaldus Päikeseprillide Läätsesid, 2021 Jõulud Päikeseprillid, Lacoste Päikeseprillid 2020, Klaasist Mehed, Päikeseprillid Poligon Retro, 2020 Päikeseprillide Läätsesid Naised, Raami Klaas, Laste Prillid, Colnels Päikeseprillid.

Parimad 10 juhi prillid
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Brändi Nimi SIMPRECT
Objektiivi Laius 57 mm
Parimate 9 polariseerivast prillid
Mudeli Number YJ1214
Raami Materjal SULAM
Parim 5 polariseeritud päikeseprillid
Parim 8 anti-glare prillid
Parim 1 Vintage Päikeseprillid
Parim 3 Päikeseprillid Meestele
Parimate 6 Meeste Prillid
Toote Tüüp Prillid
Parim 7 päikeseprillid mees
Päritolu CN(Päritolu)
Parim 2 Ruut Päikeseprillid
Läätsede Optilise Atribuut UV400
Objektiivi Kõrgus 49 mm
Sugu MEHED
Sertifitseerimine CE
Läätsede Materjal Lubatud kogupüük (TAC
Parim 4 Päikeseprillid Meestele Polariseeritud
Stiil Ruut
Prillid Tüüp Päikeseprillid

Kirjutage arvutus!

SIMPRECT Photochromic Päikeseprillid Meestele 2021 Retro Square Polariseeritud Päikeseprillid UV400 Peegel Juhi Anti-Glare päikeseprillid Meestele

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted