Ehitustellised Blokeerida Aknad, Piirdeaiad,Uksed ja Katuse Plaadid Set - Tight Fit koos Suurte Kaubamärkide

€10.72

Saadavus: On laos

m2573

Aknad ja Uksed & ja katusekive,Aiad Komplekti ehitusplokk Mänguasi Ühilduvad Lego

Toote Kirjeldus: Materjal: ABS Materjali Stiil 1: 82 TK Aknad & Uksed ja Aiad Set Stiil 2:161 TK Aknad, Uksed ja Katuse Plaadid kooskõlas kõigi suuremate ehitusplokk komplekti ja GARANTEERITUD PINGELINE FIT!Klassikaline suurus ehitustellised.

Stiil 1: 82 TK Aknad & Uksed ja Aiad Komplekt

82 Tükki ehitusplokid Aknad ja Uksed , sealhulgas 8 komplekti Erinevaid Värve Aknad & Uksed ja 4 Sätestatakse Tänava Lamp,20 tükki Picket Tara.See loetelu Ei Sisalda Roheline Alusplaat.

Stiil 2:161 TK Aknad, Uksed ja Katuse Plaadid

1.161 tükki haridus-plokk,uksed,aknad ja katuse plaadid, komplekt. 2.Sealhulgas 6 liiki kirjeldused 135 katuse tükki-must ja punane ,6 komplekti erinevaid värve aknad ja uksed,1 sätestatud katuseakna.uksed,aknad,luugid on tegevus,avada ja sulgeda,täiuslik ehitada maja.

Müügijärgne Teenindus

1. Enne vedu: Kui tellida,palun kinnitage Saaja,aadress,postiindeks ja telefoninumber. 2.Kui teil on küsimusi toote kohta või on küsimusi pärast paketi, siis Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist Neutraalne või Negatiivne tagasiside.Me aitame teil aeg.Kui olete rahul ostuga ja meie teenuste kohta, palun võta hetk, et anda meile viis tärni。(Puhkus ja nädalavahetusel teavet reageeringud võivad hilineda)

Umbes Saadetis

Pakk on peamiselt veetud Hiina Post Air Mail(Tähitud kirjaga) ,See võtab tavaliselt 10-25 tööpäeva jooksul kohale, kuid mõnes riigis on see võib-olla veidi kauem tõttu puhkuse või tolli -, kohaliku väljasaatmise tõhusust või muul põhjusel, Kui te ei soovi oodata nii kaua aega, saate maksta Express tasu ja valida DHL, UPS, EMS, Fedex või teised kullerid .Tavaliselt teised kullerid on vaja ainult 4-7 päeva.

Hiina Post (ePacket):

Aasia Riik võtab tavaliselt aega 6~9 päeva Vene Föderatsiooni kestab tavaliselt 7~15 päeva USA tavaliselt takes15~25 tööpäeva Austraalia, Uus-Meremaa ,SUURBRITANNIA, Prantsusmaa, Hispaania, Saksamaa, Holland, Belgia, Itaalia,Taani, Poola, Soome, Iirimaa, Norra, Portugal, Šveits, Rootsi kestab tavaliselt 7~10working päeva Mehhiko,Brasiilia võtab tavaliselt 15~20 tööpäeva jooksul DHL ja EMS kohaletoimetamine võtab tavaliselt 4~7 tööpäeva jooksul.Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud,ja ostja vastutavad tolli.

Märksõnad:Sülearvuti Windows10 Pro, Lego Micro, Gf Kingitus, Auto Lego Technic, Lego Citi Korter, Flash Mänguasi, Buildmoc Lego, Surve Valamu, Blokk, Qman.

Vanus Täiskasvanutele
Ploki Suurus Väike ehitusplokk Ühilduvad Lego
Materjal Plast

Kirjutage arvutus!

Ehitustellised Blokeerida Aknad, Piirdeaiad,Uksed ja Katuse Plaadid Set - Tight Fit koos Suurte Kaubamärkide

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted