Jalgratta Hoiustamise Lenkstangi Varre Kott Toidu Suupiste Vee Pudel Bikepacking Jalgratta Kott Touring Sõitmisest Soojustatud Kott

€4.18

Saadavus: On laos

m26120

Tähistada Hiina traditsioonilise Uus Aasta, meil on puhkusel alates 30. jaanuar kuni Veebruar 19th, 2021. Jooksul, ei saa me oma tellimuse (va tooted Euroopas ladu) ja vastus sinu sõnumi aega.Vabandame võimalike ebamugavuste pärast, mida see võib põhjustada teile.Tänan teid teie mõistmist ja toetust!

1. Euroopa Riigid, Raudtee, Laevandus 30-45 päeva (ilma laevandus teavet UPS-i kodulehel) + UPS 3-6 päeva

(saadaval pindala tarne - Hispaania Kanaari Saartel zip code alustada 35 ja 38 )

2. Ameerika Ühendriikide, Sea Shipping 30-35 päeva (ilma laevandus teavet) + UPS/FedEx 3-6 päeva

(saadaval pindala tarne - PO Box, Hawaii ja Alaska)

3. Venemaa, võtta 30-45 päeva jooksul (välja arvatud kaug-ala.Sa pead korja üles, et ise kui postiaadress on väike.)

4. Malaisia, Tai, Lõuna-Korea, Singapur võtab 7-15 päeva

Eespool on ligikaudne tarneaeg vastavalt oma kogemustest.Teeme oma parima, et tagada usaldusväärne shipping service ja loodan, et see teile õigel ajal.Siiski võib kohaletoimetamise viivituse tõttu Kohandatud Kliirens, riigipühad, Halb Ilm, Lennufirma Streik, Orkaan Sandyand ja nii edasi.Täname oma arusaamist!

Jalgratta Hoiustamise Lenkstangi Varre Kott Toidu Suupiste Vee Pudel Bikepacking Jalgratta Kott Touring Sõitmisest Soojustatud Kott

LIHTNE, ÜHE KÄEGA JUURDEPÄÄSU - Omistab oma jalgratta lenkstangi ja vars, mis võimaldab kiiret ja lihtsat juurdepääsu suupisted, vee pudel , alumised kihid, telefon/kaamera jne!Top sulgemist avaneb ja sulgub kiiresti ja ühe käega.

MUGAV LADUSTAMISE LAHENDUS - piisavalt Suur, et mahub veepudel ja standard/suur bike pudelit!Võrgusilma külje taskud on ideaalne holding energia baarid, prügi, telefon, väike-vahendid jne.

TURVALINE 3-PUNKTI KINNITUS - Üks takjakinnitusega kaar kinnitub varre kott oma juhtrauda, 2. velcro kaar kinnitub varre, lõpuks klambriga rihma alt kott läbi jalgratta kahvel ja pinguta rihma.Kindlalt hoiab sinu käik isegi läbi töötlemata rada trail ratsutamine!Eemaldatav ja reguleeritav velcro kaart võimaldab teil lisada kotti, kumbki pool oma tulenevad.Maksimeerida oma mahutavust, paigaldades ÜKS kummalgi pool oma tüvirakke!

SOOJUSTATUD JA VASTUPIDAV - Moosetreks Varre Kott on isoleeritud, et hoida oma joogid lahe!Seal on ka drenaaž auk alaosas.Valmistatud vastupidav ripstop nailon see kott see eesmärk on minna kaugus!

MITMEKÜLGNE - Reguleeritav velcro kaart võimaldab teil lisada kotti, kumbki pool oma tulenevad.Maksimeerida oma mahutavust, paigaldades ÜKS kummalgi pool oma tüvirakke!

Toote nimetus: riputa kott veekeetja kott

Värv: must

Suurus: S (12.5 * 8 * 8 cm)

M (17 * 8 * 8 cm)

Kaal: S (65g)

M (75g)

L (75 g)

1. Meie katse oli tehtud 55kg juht on lame ja sile tee.Max vahemik erineda tulenevalt erinev kaal juhi -, kiirus -, tegevus-oskus, teede seisund ja ilm.

2. Roller ja kasutusjuhend võib olla natuke erinev sõltuvalt erinevatele toote-palju.

3. Palun laadige aku enne esimest kasutamist roller.Selles addtion, palun lae aku üks kord iga kolme kuu tagant, isegi kui te ei kasuta roller, et hoida aku täielikult funktsionaalne ja pikendab see eluiga.Vee keelekümblus, kokkupõrkeid ja muid ebanormaalne tegurid eald aku kahju, mis ei kuulu garantii alla.

Me kontrollige hoolikalt, et ja pakendi ja veenduge, et kõik on heas enne shipping see välja.Loodan, et sa pead vastama meie kogu teenuste kui ka toodete ja ootan oma head tagasisidet.Negatiivne tagasiside/Vaidluste ei saa aidata teil lahendada kõik probleemid.Palun võtke meiega lahendus nii kiiresti kui võimalik, kui leiate seda ei ole kirjeldatud või on madala kvaliteediga, ja me kindlasti seda lahendada sinu jaoks.Vahepeal, kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun kinnitage, et 3 päeva jooksul tellimuse kättesaamise ja jätta positiivse tagasiside koos 5-DSRs ja pilte.Tänada kliente toetust, anname mõned allahindlust oma järgmise järjekorras, ja sa saad VIP kiiresti pärast-müüki servive meilt!Loodan, et meil on võimalus teha äri teiega :)

Märksõnad:Iin, Must Pits Mantilla, Bicycl, 3k, Kott Jalgratta Lenkstangi, Kott Bike, Bike Chrome, Talvel Bikepacking, Elektrilised Bycicle Kott, Kott Bikepacking Woho.

Materjal Nailon
Funktsioon Nr Huule
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Jalgratta Hoiustamise Lenkstangi Varre Kott Toidu Suupiste Vee Pudel Bikepacking Jalgratta Kott Touring Sõitmisest Soojustatud Kott

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted