Suvel Streetwear Õpilane Lühike Seelik Topelt Karavan Naiste Pleasted Mini Seelikud Kõrge Vöökoht-line Õhuke Seelik koos lühikesed Püksid

€13.96

Saadavus: On laos

m26153

"Suurus teave on mõõdetud ise, Mõnikord on mõni viga ,kuid alati piires 3cm"

Suurus

Talje(cm)

Puus(cm)

Pikkus(cm)

S

64

88

41

 

 

M

68

92

41

 

 

L

72

96

42

 

 

XL

76

100

42

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Märkus:Kallis sõber , See on Aasia Suurus ,Kõik mõõdud on mõõdetud cm ,Aasia suurus on veidi väiksem kui Euroopa suurus ja Ameerika suurus.Pls kontrollida, on suurus tabel, enne kui osta seda.kui te ei ole kindel suurus ,pls võtke meiega enne tellimuse.

Meie Teenust : Kõik e-mailid vastatakse hiljemalt 1 tööpäev,Kui te ei saanud oma vastuse,palun uuesti saata seda.Kohaletoimetamine: 1. Vastuvõtmise aeg: Töötlemise aeg Pluss tarneaeg 2. Koostamise Aeg: meil on vaja 2-5 tööpäeva jooksul valmistada oma järjekorras vastavalt meie arvukad tellimused iga päev. 3. Tarneaeg: 15-35 Päeva Air Mail , Tasuta Shipping. 3-10 Tööpäeva Väljendada.Tagastamine ja Tagastamise: 1.Pakume 7-päeva tagasi poliitika, palun võtke meiega üksikasjad 7 päeva jooksul pärast saad paki. 2. Kõik tagastatud tooted peavad olema selle algne seisukorras ja sa pead andma usa shipping jälgimise numbri ja oma põhjused. 3.Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.Palun lahkesti teada.Tagasiside: 1. Teie tagasiside on meile väga oluline ja kõik ostjad.Palun võtta paar sekundit, jäta palju tagasisidet, kui olete rahul meie toodete ja teenuste. 2. Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne(3 tähte) või negatiivne(1-2 tähte) tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja jätan teid õnnelik shopping siin.Aitäh!

Märksõnad:Pikk Seelik Talvel, Pluss Suurus Ruffle Seelik, Lille Pits Seelik, Pikk Maxi Seelik, Maxi Seelik Pilu, Professionaalne Seelik, Pettiskirt Naistele, Ametlik Maxi Seelik, Adewel, Ametliku Pikk Seelik.

Stiil Preppy Stiili
Kleidid Pikkus Üle Põlve, Mini
Vanus Vanuses 16-28 Aastat Vana
Muster Tüüp Tahke
naiste suvised lühikesed püksid seelikud Naiste mini seelik
Materjal Polüester
2020. aasta uus suvine seelik Suvel Kuuma Lühike Seelik
Brändi Nimi Xinliangyi
Piht impeeriumi
Sugu NAISED
Teenetemärgi Nupp
Mudeli Number Õpilaste Mini-Seelik
Siluett ON-LINE
Kooli Ühtne Seelik tantsu show lahe tüdrukute seelik

Kirjutage arvutus!

Suvel Streetwear Õpilane Lühike Seelik Topelt Karavan Naiste Pleasted Mini Seelikud Kõrge Vöökoht-line Õhuke Seelik koos lühikesed Püksid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted