LCD-Huawei Y7 2018 Y7 PEAMINISTER 2018 LDN-LX3 LDN-L01 LDN-LX1 LDN-L21 AU 7C 5.99" 1440*720 TFT Täielik Puutetundlik Ekraan

€24.20

Saadavus: On laos

m2618

LCD-Huawei Y7 2018 Y7 PEAMINISTER 2018 LDN-LX3 LDN-L01 LDN-LX1 LDN-L21 AU 7C 5.99" 1440*720 TFT Täielik Puutetundlik Ekraan

Kui Te ei ole kindel, mida täpselt see, mida vaja võtke igal tööpäeval (välja arvatud nädalavahetus) ja saada professionaalset abi 24 tunni jooksul.Kui on mingeid probleeme, mida ostja on Väär käitamine, me ei ole selle eest vastutav.

"UUS LCD-Ekraan Touch Digitizer" ühildub: HUAWEI Jaoks Y7 2018 Y7 PEAMINISTER 2018 LDN-LX3 LDN-L01 LDN-LX1 LDN-L21 AU 7C

"Värv: Must&Valge&Gold&Sinine(Seal on võib-olla väike värvi erinevus hulgas reaalse objekti ja pilti)

"Kasutada, et asendada vigane ekraan: ekraani probleeme, surnud pikslit, krakitud LCD ekraanid, vale värv küsimusi

"Sest partii materjalid on erinevad tehase kood ja flex toodetud toode veidi erinev vastupidavus IC.Kuid kvaliteet ja funktsioon on sama, ei mõjuta normaalne kasutamine.

"Funktsiooni kontrollitakse enne shipping.Pilt viide ainult, valdav liiki.

Märkus:Me soovitame teil pöörduda professionaalse lammutamise ja installimist teie telefoni.Kui on mingeid probleeme, mida ostja on Väär käitamine, me ei ole selle eest vastutav.

Pakett sisaldab: 1 x LCD+Puutetundlik

MÄRKUS: Kui soovite rohkem, siis palun võtke meiega ühendust, me nõustuda ka hulgi .

Me laev see kirje ostjatele poolt ePacket või Hiina Post Air Mail või Moobo.ee shipping (Annan teile 60 päeva shipping kaitse) , kui soovite, laeva DHL kullerposti Teenuse või muu laevandus meetod, lihtsalt saata teade meile.Samuti palun kinnitage oma aadress on õige, ja kui soovite muuta kohaletoimetamise aadress, lihtsalt võtke meiega ühendust, kui ostate.

Tavaliselt me laeva korraldusi välja ja saatke jälgimise numbri sees 1-4 tööpäeva(esmaspäevast reedeni 9:00 am-6:00pm) pärast seda, kui olete täielik makse.

MÄRKUS: Kui seal on kõik TOLLIMAKSUD, LOCATL MAKSUDE VÕI MUUDE IMPORDI TASUD, ostja kannab nimetatud kulud.Iga riik on erinev, tolli-maksu-künnis, nii et sa pead teadma oma riigi maksupoliitika.

Me võtame Alipay (deponeerimine),Krediitkaardi -, krediidi-dollarit tingimused,Paypal, jne.Muidugi muud maksetingimused vaja oma ekstra nõue enne oma pakkumine .Nagu western union,telegrammülekanne...on aktsepteeritud.

100% Rahulolu Garantii, "Periood" !!!!!!!!PALUN VÕTKE meiega mis TAHES Probleeme.

Pakume 1 Aasta Garantiid Vastu tootmisdefekte meie tooteid.

Pärast side, kui sa ei ole rahul selle tehinguga kahjuks on teil võib-olla vaja toetuse/tagastamine ja asendamine:

Pakume mitte vähem kui 30 päeva, tagastamine ja tagastamise poliitika.Kui teil on saada punkte, et on mingeid kvaliteedi probleeme või kahjustatud, võtke julgelt andke meile teada ja esitama fotod, me anname teile parima lahenduse.Kuid me ei võta tagasi kui toode on kahjustunud ostja poolt on töökorras vigu.Tagasi lähetamise kulud on Ostja poolt tasutud.

Saame vestelda võrgus, mida paljud kontakt teed, võid jätta meile oma sõnum.Mingil põhjusel soovite meiega, Me luban teile, et me võtame reageerimise 24 tunni jooksul tööpäevadel.

Me eesmärk on rahuldada iga külastaja, ükskõik millist olukorda sa kohtuda, me oleme siin, et teenida teid.Võtke ühendust meie meeskond enne väide või avamise puhul või jäta meid negatiivne tagasiside,me teeme oma parima, et lahendada see.Me eesmärk on rahuldada iga ostja olla kindel, et teil oleks 100% rahul pärast võtke meiega ühendust.

1. Ostja varase kinnitus on kõrgelt hinnatud pärast esemed.

2. Kuna teie tagasiside on väga oluline meie ettevõtte arengut, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside meie eest, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Seda saad lihtsalt võtta, siis 1 minut , kuid see 1 minut on äärmiselt oluline meile.

3. Palun andke meile võimaluse aidata teil probleemi lahendada enne, kui sa lahkud tahes neutraalne või negatiivne tagasiside või algatada vaidluse kohapeal.Me töötame teiega, et lahendada kõiki probleeme .Täname oma arusaamist!

Küsimusi meie toodete, palun võtke meiega vabalt. 24 tundi teenindavad teid.

Märksõnad:Ekraan Huawei Y5 Ii, Huawei Lio L21 Ekraan, Juhul Huawei P30lite, Huawei Ldn L21, Ekraan Huawei Y5 2019, Ekraan Huawei Y5 Prime, Ekraan Huawei Y5 2017, J600 Ekraan, Au 9i Lcd, Y5 Lite 2018 Flex.

Ühilduva Brändi Huawei
LCD Komplekt Jah
Tüüp LCD & Touch Screen Digitizer
Ekraan > 3"
Ekraani Resolutsioon 1520X720
Mudeli Number Näiteks HUAWEI Y7 2018 Y7 PEAMINISTER 2018 LDN-LX3 LDN-L01 LDN-LX1 LDN-L21 AU
Brändi Nimi singeddy
Suurus
Touch Ekraani Tüüp Mahtuvuslik Ekraanil
Punkt Seisukord Uus
Materjal TFT

Kirjutage arvutus!

LCD-Huawei Y7 2018 Y7 PEAMINISTER 2018 LDN-LX3 LDN-L01 LDN-LX1 LDN-L21 AU 7C 5.99" 1440*720 TFT Täielik Puutetundlik Ekraan

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted