50 tk/pakk Vaht Tampooni veetrasside Tootjad, Tarnijad, Puhastada Tampooniga Termilise trükipead Sponge Puhastus Stick mimaki tampooniproovid

€6.53

Saadavus: On laos

m26197

Muude Kuumade müük Puhastus Tampooni pulgad :

Pakend : 50 tk / Pakk

Lahusti / Inkjet Puhastus Tampooni Roland, Mimaki, Mutoh, Printeri Puhastus Tampooni

ideaalne puhastus tampooni kõik trükipead lint tasuta ja ka tolmuvaba suur puhastamiseks neid raskesti ligipääsetavates kohtades ei kahjusta õrna osad

Ühilduvus: Need puhastus tampooni on mõeldud puhastus-kõik vee baasil ja lahusti printerhead.nagu Roland, Mimaki, Mimaki ja teised suureformaadilised Solvent tindiprinterid.

Head materjal: Kõrge Kvaliteet Sponge

Käepideme materjal: Polüpropüleen

Prindi Peaga Puhastamine: Trükkimine lahustiga puhastamist Tampooni 5" Suur Ristkülikukujuline Vaht Otsaga Pea Suur Puhastus Printer Juhtide ja Printer Sureb

Cleaing Pulgad Mõõtmed:

- Head laius = 15.0 mm (0.591")

- Head paksus = 8.8 mm (0.346")

- Head pikkus = 25.0 mm (0.984")

- Käepide laius = 6.6 mm (0.260")

- Käepideme paksus = 3,2 mm (0.126")

- Käepide pikkus = 106.0 mm (4.173")

- Üldpikkus =131 mm

Puhastus Tampooni Suurus :

Printer Vaht Puhastus Tampooni Pulgad Pildid :

Kohaletoimetamine:

--- Kõige kirjed veetakse 4 tööpäeva jooksul pärast makse on kustutatud. (Nädalavahetused ja riigipühad välja arvatud).

--- Me ei saa võtta endale mingit vastutust mis tahes kohandatud hilinemise või tulumaksu.Sest transiidi aeg sõltub suurel määral erinevate riikide Postiteenuse (eriti nädalavahetustel ja pühadel).

Garantii ja Garantii:

--- 100% brand NEW.Osta julgelt!

--- Kui sa ei ole rahul, kui te saate oma toote kätte, palun tagastada 7 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke minuga ühendust enne kui te selle tagasi.

--- Tagasi saatmine on Ostja poolt tasutud.

Tagasiside:

--- Me sõltume meie klientide rahulolu, et olla edukas, teie tagasiside on meile äärmiselt oluline, Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, palun jätke meile positiivset tagasisidet ja 5 tärni.

--- Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või algatada vaidluse, lahendame probleemi, kuni sa oled täielikult rahul .

Märksõnad:Mimaki Puhasti, Must-punane, Puhastus Sponge Stick, Hambaravi Tampoon, Sponge Puhastus Plaadid, Dx4 Eco Solvent, 30kw Diisel Generaator, Peapael ühise Põllumajanduspoliitika Soojus, Termilise Trükipead, Andur Mimaki Jv33.

Päritolu CN(Päritolu)
Brändi Nimi NoEnName_Null
Mudeli Number mimaki tampooniproovid
Pinge 220V

Kirjutage arvutus!

50 tk/pakk Vaht Tampooni veetrasside Tootjad, Tarnijad, Puhastada Tampooniga Termilise trükipead Sponge Puhastus Stick mimaki tampooniproovid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted