OkeyTech 2/3 Nuppu Serveri Kohandatud Flip Key Shell Juhul Kaas Peugeot 306 407 408 607 Citroen C4 C2 Asendamine Lihvimata Tera

€3.18

Saadavus: On laos

m26436

Tehnilised andmed: Tüüp: Flip Remote Auto Võti Puhul, Peugeot, Citroen Kaal: 40g/tk Materjal: ABS+Metall Värv:Must Nuppude: 2/3 Nupud Transponder Kiip: Nr elektronplaadid: Puudub Aku: Ei

Application: Sest PEUGEOT ja teised mudelid, mis on sama nagu meie pildil!

Omadused: 100% täiesti Uus ja Kvaliteetne!Parim asendus katki või kulunud võtmed,või suur täiendava võti.Võti juhul, ja sisestage ainult tera.Ole e-siseosad.Saada tera lõigatud kohaliku lukksepp/edasimüüjaga.Lihtsalt lõigatud võti tera,võtab sise-elektroonika(sisaldab immobilisaator/transponder chip) algsest remote ja panna neid meie key shell,siis on valmis!Ei ole vaja iga programmeerimise.

1 x Key Shell

1.- Ühe-aastane garantii.

2.- Kui toode on defektne saamisel, teil võib tekkida vajadus vahetada uue vastu 7 päeva jooksul alates kättesaamisest (Ostja tagastama kõik originaal ja terve punktide uuesti müüdava seisukorras).

3.- Pakume tasuta remont teenuse ühe aasta jooksul ostu.Esimese kuu eest, maksame üks viis laevanduse kulud( meilt oma asukoht); Pärast 1 kuu osta, ostja vaja maksta kaks võimalust merevedude kulusid.

4.- Kui me saame tagastatud esemed, saadame asendada need tagasi asap.

5.- Meie garantii ei laiene toodetele, mis on füüsiliselt kahjustatud või üro-normaalsed töötingimused tulemusena väärkasutamise või ebaõige paigaldamine osad.

1.- Teie tagasiside on väga oluline meie arengus, me siiralt paluda sul lahkuda positiivne tagasiside on meile, kui olete rahul meie toodete ja teenuste.Suur tänu teie aja eest.

2.- Jätame sama tagasiside, et sa pärast oma positiivset tagasisidet.

3.- Palun võtke meiega ühendust, enne, kui sa lahkud neutraalne või negatiivne tagasiside, me püüame oma parima, et lahendada probleeme.

Märksõnad:Saxo, C4, C4 Picasso, Peugeot 3008, Xsara, 307 Peugeot Võti, Suur C4 Picasso, Citroen C4 7, Ir Peugeot 306, Berlingo, Partner.

Tootja Mudelinumber Sisestage Kest Peugeot Citroen
tingimus 100% täiesti uus ja kvaliteetne
R/C Funktsioon ilma
Riik/Regioon Auto Tootmine Hiina
Nuppe 2/3 Nupud
värv must
Kohandamine Jah
Suurus Original Car Key Size
Tüüp Flip Remote Auto Võti Kest Peugeot Citroen
tarneaeg 1-3 päeva
Brändi Nimi OkeyTech
Sobivus Sest Peugeot Citroen
Kaal 40g/pcs
tera NO
Vahendustasu Osa Number Auto Võti Puhul, Peugeot, Citroen
Muu Osa Number Sest Peugeot auto key shell
Materjali Tüüp Plastikust Ja Metallist PE-MS14
Pakett Mull Kott
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

OkeyTech 2/3 Nuppu Serveri Kohandatud Flip Key Shell Juhul Kaas Peugeot 306 407 408 607 Citroen C4 C2 Asendamine Lihvimata Tera

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted