Hävimatu Trimmer Aias Muru Trimmer Pea Weed Harja Terasest Traat Ratta 6/8 Tolline Võimu Vahend Tarvikud

€14.96

Saadavus: On laos

m26763

body, td, th { font-family: Comic Sans MS; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Hävimatu Trimmer Aias Muru Trimmer Pea Weed Harja Terasest Traat Ratta 6/8 Tolline Võimu Vahend Tarvikud

Kirjeldus:

Kirjeldus :

Võimsus on 100 korda suurem kui traditsioonilise võimu pea

Enam tüütu stringid, mis tuleb välja vahetada iga 10 minuti

Omadused :

360 kraadi: See trimmer pea on valmistatud terasest keerutatud juhtmed 36 harja labad.See on spetsiaalselt ette nähtud nii lihtne, lihtne ja kiire töökohti, või tööd, mis on vaja turbo power süsti.No töö on liiga suur või liiga raske trimmer

Kuidas Koguda: Paigaldus on kiire ja lihtne.See asendab oma praeguse string trimmer ja kestab aastaid, mis tähendab vähem raha kulutamist ja puhtam, weed & mustuse vaba ruumi.

Null kahju: trimmer pea on raske umbrohi, kuid õrn mõjutatud piirkondades.See tähendab, et sa ei pea kunagi muretsema, kahjustuse või kulumise kõikjal, kus te kasutate oma trimmer.

SOBIB teie olemasoleva trimmer, elektri-või gaasi powered: Meie trimmer on universaalne pea, mis sobib kõigile, trimmer mudelid (näiteks Stihl, sest Worx, sest Black & Decker, sest Greenworks, sest Husqvarna & teised).

Hävimatu trimmer saab kõndida umbrohu -, rohu -, sambla-ja isegi mustust, betoon, pehme maa -, puidu-ja rohi valdkondades oma aed.

Tehnilised andmed :

Värv: Hõbedane

Materjal: Teras ratas

Läbimõõt: 6/8 tolli

Pakett Sisaldab:

1 x Muru Trimmer Pea

Märksõnad:Ibrow Trimmer, Veski Herb, Hdd Recovery Tool, Muru Weeder, 44pin Ide, Rimmer, Weed, Mikro-sb, Garden Muruniiduk, 44pin Adapter.

Mudeli Number rimmer Pea
Päritolu CN(Päritolu)
DIY Tarvikud ELEKTRILINE

Kirjutage arvutus!

Hävimatu Trimmer Aias Muru Trimmer Pea Weed Harja Terasest Traat Ratta 6/8 Tolline Võimu Vahend Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted