Kaasaegne Lühter Golden Dawn Käsitsi Puhutud Klaas Lühter Elutuba Tuled

€422.00

Saadavus: On laos

m27573

Kaasaegne Lühter Golden Dawn Käsitsi Puhutud Klaas Lühter Elutuba Tuled

Suurus:D70cm*H60cm(W28"*H24")

Märkus: Meie Klaasist Tooted on 100% käsitsi puhutud kunsti DIY käsitöö -, valmistoote oleks veidi erinev originaal pilt.Et see kui sa võid nõustuda erinevus!

Iga lühter standardvarustusse kuulub neli või enam 120V-220V LED pirnid, harjatud nikkel ülemmäära mount ja kaabel-lukk paigalduskomplekt.Valmistatud 100% käsitsi puhutud klaas, iga klaastoru meetmete vahel, 10-20 cm pikk ja on eraldi riputatud keskne metallist raam.Paigaldamine on imelihtne meie lihtne-to-use paigaldusjuhend ja vaba telefoni tugi.Kättesaadav ainult 1 suurus.Kõik Lühtrid saab masti paigaldatud või langetada kuni 80 cm laest meie reguleeritav kaabel-lukk kaablid.Riistvara-ja elektriseadmete hulka.

Laevandus on alati 100% TASUTA üle kogu maailma EMS.Võite kindel olla, et teie lühter on õigel ajal ja terve, kui iga vars on pesastatud ettevaatlikult plastikust vaht, mille eesmärk on tagada ohutust klaasist.Meil on olnud shipping klaas üle riigi juba mitu aastat ja saab usaldada koos saadetisega.Palun lubage 3-4 nädalat tarne, kuigi enamik tellimusi jõuab 2-3 nädalat.Prioriteet/Express delivery kättesaadavaks pärast eritellimusel.Kõik paketid kindlustatud purunemise vastu.

Elektriline paigaldus on väga sarnane paneb laeventilaator ja korraldamine klaasi tükid on tegelikult lõbus!Kui teil on kunagi valmistatud kimbu lilli, siis saab kokku panna üks meie lühtrid.Iga lühter saabub lihtne-to-use paigaldusjuhend ja me oleme õnnelikud, et teid läbi paigaldamine üle telefoni.Kõik meie töötajad on praktilisi kogemusi need rippuvad lühtrid ja on fantastiline ressurss näpunäiteid ja soovitusi.Hooldus on lihtne, kasutades lühendatud õhu puhastamiseks.Lambid on ligipääsetavad kaudu peal lühter.

Üle poole klaasikunsti lühtrid me müüme siin on kohandatud mingil moel.Lihtsalt helistage meile poest ja andke meile teada täpselt, mida sa tahad oma lühter ja teeme selle teoks!

Masti Paigaldus või Rippuvad Oma Lühter alates Kõrged Laed : Tahad oma lühter nii lähedal ülemmäära, kui võimalik?Pole probleemi.Kõik meie lühtrid saab masti paigaldatud lakke ilma mingeid täiendavaid seadmeid või vaeva.Kõrge laed, saame lisada extra-pikk kaablid sümboolse tasu eest.Standard kaablid on reguleeritav kuni 80 cm ja peaks töötama kõige kaart.

Kohandatud Mõõtmed: Kui te võite unistada, saame ehitada.Meil võib komisjon mis tahes suurusega lühter, mis sobivad kirjeldused oma kodu või tööruumi.Üle 6 aastane kogemus käsitöö custom ettepanekud nii äri-kui ka elamu interjööri, saame kokku pandud lühter, et jätan teid ja teie külalisi sõnatu aastaid.Kõne üks meie kunsti konsultandid ja saame kokku panna kohandatud ettepaneku erilise mõõtmed ja hindade kohta just teie jaoks.

Värv plaat(saab valida värvi, mida soovite peal)

Pakend & Shipping

Paketi Üksikasjad

Iga klaas töö on pakitud paks vaht ja polü kott sees.Eraldi panna 5layer standard ekspordi karbis.Pls ärge muretsege, me pack neid hoolikalt, et oleks ohutu.Ja vahepeal me pakume teile 10% varuosade puhul borken saatmise ajal.

Umbes värv

Saad valida mis tahes värvi meie värvi plaat,Ja ka teil võimalik saata meile värvi soovite,me saame kohandada mis tahes värvi sa.

Meie Teenused Paigaldus :

See on lihtne ja lõbus.Saadame teile juhiseid, mille üksikasjalikud sammud.Samuti, kui teil on vaja,saadame teile video, et näidata teile ,isegi näitab teile, kuidas paigaldada rida.Nii et pls ärge muretsege.Te tunnete hämmastav, kui see valmis.

Tootmise Protsess

Me sepcialized käsitsi puhutud klaasist tooteid erinevad värvid ja suurused.Me kohtume oma disaini, sest meil on oma disainer ja tehas,Lihtsalt võtke meiega ühendust, kui mõni eriline nõue .

Ettevõtte Info

Ettevõtte Info

Asub kaunis rannikuäärne linn, Xiamen Longree Käsitöö Co.,Ltd.on valgustus tootja, mis integreerib teadus -, arendus, tootmine ja müük kui üks ühtsust.

Sertifikaadid

KKK

Q1. Mul on proovi korra ?A: Jah, me tervitame proovi, et katsetada ja kontrollida kvaliteeti.Madal PAK, 1tk proovi kontrollimine on saadaval.Segatud proovid on vastuvõetav.muud quetions

Q2. Milline on teie maksetingimused?Tavaliselt võtame T/T,tagasivõtmatu L/C juures silmist.Regulaarseid tellimusi, maksetingimused 30% tagatisraha,täielikku tasumist enne kaup.

Q3. Olete tootja või äriühing?Me oleme tehases.Tere tulemast meie tehases igal ajal.Klõpsa, Et Näha Rohkem

Märksõnad:Dl5fl, Curia, Cat7e, Denby, Chrms, Donts, Daste, Cocor, Chewe.

Pinge 120V
Omadused 100% käsitsi puhutud
Toote Tüüp Lühtrid
Toite Allikas AC
Garantii 3 M
Aluse Tüüp E14
Varju Tüüp Vitraaži
On Pirnid Komplektis Jah
Võimsus 3w/led
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number LR900-
OEM/ODM Aktsepteeritud
Sertifitseerimine ce
Valgusallikas LED-Lambid
värv nagu näidatud joonisel (saab kohandada)
Käitise Tüüp Semiflush Mount
Lüliti Tüüp Nupp-lüliti
Varju Suunas Alla
Suurus as shown (can be customized)
päritolu Guangdong
Stiil ART DECO
Korpuse Materjal Klaas
Lõpeta Harjatud Roostevaba
Brändi Nimi NoEnName_Null
On Hämardatav No

Kirjutage arvutus!

Kaasaegne Lühter Golden Dawn Käsitsi Puhutud Klaas Lühter Elutuba Tuled

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted