AMZLED H11 H8 H9 LED Auto Esitulede Pirnid 12000lm Per Komplekt 6000K 72W Valge Auto tuled Veekindel IP67 LED Pirn S2020 udutuled HI

€26.14

Saadavus: On laos

m2769

Hot Müük & Madalama Hinna

Eelised

1. 2 TK S2020 H11 DC9-36V 36W 6000K 12000LM IP68 Auto LED-Esitulede Lambid(Valge) 2. Lihtne paigaldada, ohutu ja usaldusväärne, madal energia tarbimine . 3. Kõrge määratletud kvaliteedi, hea hinna.mis saab hästi keskendub valguse ja tagada väga kõrge heledus valgustus. 4. See on täiuslik viimistlus ja kasutamine ,madal voolutarve; Kiire Instant Start-Up ajal; 5. Tasumata Tähelepanuväärne,Lihtsalt Reageerida Igasuguseid Ilm, Escort Ohutu Sõidu.

Kirjeldused

Kui te pole kindel, milline pirn suurus, et teie sõiduk nõuab,siis google "auto pirn look-up." LED: S2020 CSP Kiip sisendvõimsus: 36 / Paar, 72w / Luumenit Pirn: 6000LM / Paar, 12000LM / Pirn Värvi temperatuur: 6000 Veekindel rating: IP67 tööaeg: ≥50000H Pinge: DC 9-36V.Konstantset voolu kontroll, anti-interferentsi circuit design.Vahemik: 200 meetri valgustus Suurus: Nagu pildil Paigutus Sõidukile: Esi, Vasak, Parem komplekti kuulub: 2 X S2020 H11 LED Pirnid 1 × Toote Kasutusjuhendit

Miks Valida Meid?

Pinge:9V 36V.Lai valik pinge,pidev urrent kontrolli,anti-interferentsi circuit design.Apprication:Uuendada Auto,Kere,MAASTUR,RV HID Xenon Esitulede,KÕIK ÜHES Stiilis, no extra juhi vaja .Valgusvihu Nurk: 360° Long range:6000K värvi temperatuur ja 200m valguse hulk.Mis on värvustemperatuur?Värv temperatuur on viis, kuidas kirjeldada valguse välimus ettenähtud lamp (lambi).See on mõõdetud kraadi Kelvini (K) skaalal 1000 K kuni 10 000 K. Mida on Luumenit?Luumenit mõõta, kui palju valgust teil on saada alates pirn.Rohkem luumenit, heledam sinu valgus tuleb.Kui otsite uut lightbulb.Eesmärk Kõigil üks soojusjuhtivuse, aitavad puhuda soojust ära pidev, Aga teistel müüja led lampide disaini eraldi soojusjuhtivuse, mis ei suutnud puhuda soojust ära ka, nii et see oleks palju rohkem sooja, kui see töötab.Tõeline tulistas väljaspool teed meie auto LED-esituled.High Low Beam Lighting Mõju.Võrdlus LED pirnid & holagen sibulad, mille heledus, elu, algusaeg ja võimu.Led tuled oleks palju parem, pikem eluiga, kiire ja võimsam.Nagu me kõik teame, palju madala kvaliteediga led tuled olemas probleem luumenit amortisatsiooni.Pesa Mudelid & Mõõdud: High / Low beam : H4 H13 9007 LED-Lambid.Ühe Tala : H1 H3 H7, H11 HB3 9005 9006 HB4 LED Pirnid.Teade: H8 & H11 On Samad Mudelid.Toote probleem võib täita Oma saadetakse pakk saadeti väga kiiresti pärast sa teha tellimuse.Kui on mingi probleem sellest prdouct palun võtke meiega enne vaidluse.Me püüame oma parima, et lahendada probleeme. 1. Pakett probleem.Kaubad pakendatud kasti.See ei ole väga tugev kast, kuid piisavalt ohutu, et kaitsta tooteid.Tuled kaitstud ka mull, nii et sa ei saada katkised esemed.Me loodame, et teie arusaam, kui väljaspool kasti deformeeruda. 2. Tarneaeg.Tavaliselt oma paki saab saata läbi 24 tunni jooksul, välja arvatud nädalavahetus.Valime parima shipping viisil vastavalt teie riigis.Kui teie riigis kaugel hiinas, see võib võtta aega, et jõuda.Näiteks Tšiili, Brasiilia, Peruu ja nii edasi.Nende riik, kui soovite selle toote kiire, palun vali Moobo.ee standard shipping viisil, isegi juhul, DHL või EMS. 3.Toode ei tööta nii, nagu soovite.Kui teil saada punkte, palun neid katsetama alguses.Kui toode ei tööta korralikult, palun pildistada umbes Elektrijuhtmete ja-Olukord, valgustus.Saame analüüsida probleemi all oma abi ja pakkuda meie lahendused, teie jaoks.Me ll saata teile tasuta asendamine, kui probleeme ei ole võimalik lahendada.Teadaanne: Palun kontrollige, kui juhtmed õigesti või mitte.Eriti Positiivne ja Negatiivne.Enamik probleeme saab lahendada, kui sa juhtmed seda hästi.Kui te ei saa aru, kuidas seda kasutada, siis palun võtke meiega ühendust.

Muud Seeria Tooteid

Müügitingimused

1.Asendamise taotlus on saadaval ainult taotlused 1 nädala jooksul peale paki saanud & tagastamise punkt sama tingimus saabunud. 2.Kui te ei ole mingil põhjusel ,siis Palun ära olema kiire, lahkuda negatiivne / neutraalne tagasiside.Me töötame kõvasti, et veenduge, et IGA KLIENT ON 100% RAHUL ja lahendada ühtegi probleemi ja alati jätma positiivse tagasiside kõikidele meie klientidele . 3.Kui olete rahul toote sa said ,palun jätke meile positiivset tagasisidet ja 5 hinded DSR.

Kui kaua te võite need saada?

Pakume tasuta kohaletoimetamine igasuguseid laevandus meetod, nagu post air mail, DHL, Aramex, FedEx, EMS ja nii edasi, sõltub sihtriigist ja et summa, Kui soovite määrata laevandus meetod, palun maksta laevaliini kulud, Allpool on hinnata, kohaletoimetamise kiirus teie viide,Aitäh!

Kohaletoimetamise andmed

1. Me laev teie AE aadress.Kõige pakett vedada Moobo.ee Standard Shipping. 2. Palun kontrollige oma saateaadress hoolikalt enne kassasse, seda ei saa muuta, kui selleks valmis. 3. Laeva jooksul 2 tööpäeva pärast makse lõpetatud.Tellimused nädalavahetuse saadetakse 3 päeva jooksul. 4. Palun lubage 10-25 tööpäeva jooksul tarnimiseks, et mis tahes Rahvusvaheliste sihtkohtade. 5. Kuna ostja, see on sinu kohustus maksta tulumaksu, kui te teete, et välismaalt.Meie hind ei sisalda maksud, KÄIBEMAKSU ega muid varjatud tasusid.Toetuse või saata pakutakse kui toode ikka ei saabu 45 tööpäeva jooksul.Lihtsalt kirjuta meile ,me anname teile rahul lahendus nii kiiresti kui võimalik.

Märksõnad:H8 Smart, H8 Vaadata, Hustler, H8 Smart Watch Naised, Teac, H8 Smartwatch, Bigtreetech, Lme49720, Irfp460, Naine Br.

Päritolu CN(Päritolu)
Sertifitseerimine PSE
Pinge
Pistiku tüüp
Rakendus
Valgusvoog
Auto Marki Universal
Auto Mudel Autod, Kaherattalised Jalgrattad, Veoautod, Paadid, muud sõidukid
Tööiga
Võimsus 72W/Pair
Kaitsta kiirus
Värvi Temperatuur 6000K
Brändi Nimi FREEAGO

Kirjutage arvutus!

AMZLED H11 H8 H9 LED Auto Esitulede Pirnid 12000lm Per Komplekt 6000K 72W Valge Auto tuled Veekindel IP67 LED Pirn S2020 udutuled HI

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted