Luksuslik Disainer Split Toe Saapad Naiste Raja Partei Nahast Kingad Moe Suundumus Mitmekülgne Paksu Vabaaja Madal Naiste Pumbad 2021 Stiilne

€33.50

Saadavus: On laos

m28036

Kuidas mõõta

1.Palun rangelt järgida suurustabelit, et valida suurus.Ärge valige otse vastavalt oma harjumusi. 2.Suurus võib olla 0,5 cm erineb tõttu käsitsi mõõtmine.

TOOTE NÄITAB

Kõrge Kvaliteediga Stiilne Kingad

Luksuslik Disainer Split Toe Saapad Naiste Raja Partei Nahast Kingad Moe Suundumus Mitmekülgne Paksu Vabaaja Madal Naiste Pumbad 2021 Stiilne

Küsimused:Kuidas valida oma suurus?

A:vaata suurustabelit meie toote info lehel.Meie suurus on Aasia suuruse Tõttu manual mõõtmise ja erinevate partiide,seal võib olla 2-3 cm suuruse erinevus.

Küsimused:Kas värvi ma näen olema värvi saan?

A:Kõik pildid on võetud element, siis saada pildid on professionaalselt toimetatud värvi sobitada nii hästi kui võimalik.Kuid tänu erinevate ekraanid,värv, kontrast, näidikud ja valgustus,värvid võivad veidi erineda.(Kõige toodete näitab video kohapeal,siis saab kontrollige andmed)

Küsimused:Rahuldamata pärast oma punkte?

A:Kui sa ei ole täiesti rahul oma punkte,ei ole vaja kiirustada jätta negatiivne kommentaar,palun andke meile proovida ja teha asju õigesti!fell free jõuda klienditeeninduse meeskond ja me püüame oma parima, et leida lahendus saab olla õnnelik.

Küsimused:Kuidas töödelda tagasi?

A:Kui teil on tunne, rahulolematu oma tellimuse,me ei paku tagasi teenuse palun logi sisse oma riigi kontole ja klõpsake nuppu, et taotleda tagasi,süsteem saadab aadressi, saate saata tagasi.

Küsimused:kas ma saan muuta, et teavet või cancel ta, et igal ajal?

A:Kui pakend on märgistatud veetud.me ei saa enam seda muuta või tühistada tellimus.

Värvi Erinevus

Värvi Erinevus Võib Olla Tingitud Erinevate Jälgida.Tuled Ja Muud Tegurid.Palun Mõista.

Teade

Me Saata Kõik Meie Kingad Ilma Originaal Karbi.Kui Sa Tõesti Seda Vajavad .Palun Märkuse Tellimuse, Et Soovite Originaal Kasti.Täname Koostöö!

TÖÖAEG

1) Meie tööaeg on Hiina aeg 8:00 kuni 6:00 esmaspäevast laupäevani. 2) Mõned stiilid saab kohandada värvi, lõpuni. 3) Muud stiilid või Kohandatud laadid on olemas, pls võtke ühendust kui teil on vaja. 4) Meie ülejäänud ajal või juriidiline pühade ajal võib mõjutada õigeaegne kommunikatsioon.Pls palun mõista. 5) Lihtsam kontakti pls lisa oma e-posti aadress:[email protected]

Märksõnad:Slingback Kanna Naistele, Pruuni Paksu Kanna Pumbad, Kanna Punkti, Kanna Strippar, Naine Paksu Kanna Pumbad, Pumba Naine, Satiin Paksu Kanna Pumbad, Kinga Naised, Kanna Naised, Naiste Madalad Paksu Kanna Pumbad.

Seksikas Šikk Ööklubi Kingad Raja Partei Kingad
Mudeli Number A-681
Moe Element ROOMA
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Sugu NAISED
Hooaeg Kevad/Sügis
Sündmus Pidu
Päritolu CN(Päritolu)
Sulgemise Tüüp Slip-On
Platvormide No
Vooder PU
Varba Kuju Ring Varvas
Sisetald Materjal PU
Kontsa Kõrgus Suur (5cm-8cm)
Välistalla Materjal Kummist
Lady Raja Kingad ranna-sandaalid
Kvaliteeti pool kingad naistele
Luksuslik disainer kingad ebatavaline kontsad
Kanna Tüüp Ring Kanna
Stiil Mood
Brändi Nimi NoEnName_Null
Pumba Tüüp Gladiaator
Toote Tüüp Pumbad
uus stiilne kingad Jalutuskäigu Kingad
is_handmade Jah
Ülemine Materjal Microfiber
pool puhkust ööklubi fashion saapad
2021 Uus disain Kompaktse Disaini Proua Kingad
Leibkonna Väljas vabaaja jalatsid
käsitöö suvel rannas kingad
Pool Kingad luksus

Kirjutage arvutus!

Luksuslik Disainer Split Toe Saapad Naiste Raja Partei Nahast Kingad Moe Suundumus Mitmekülgne Paksu Vabaaja Madal Naiste Pumbad 2021 Stiilne

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted