Algne 2.5 tolline SSD HDD kõvaketas Kott, Kõrvaklapid Kaabel USB Flash Drive-Reisi Puhul Digitaalse Kott Uus Nintendo 3DS XL/3DS Juhul

€9.37

Saadavus: On laos

m2827

Omadused :

1.Suur Mahutavus: Võrgusilma tasku lukuga suurendab ruumi standard DS-seina laadija või teiste väikeste tarvikud ja hoida neid heas seisukorras.Kuni 16 slots DS/3DS mängud omanik, see võib aidata teil hoida oma mängu kassetti keskne kott.

2.Topelt Kaitse: Peale kõva koorega, GHKJOK 3DS juhul pakub ka eemaldatav kotti, mida on mugav välja võtta oma konsooli puhul või pane see nii.Pehme microfiber materjalist ja kõva kest kaitseb sinu konsooli turvaliselt, kui te reisida või kuskil käia.

3.Kvaliteetne Materjal: Kerge ja vastupidav vastupidavast Nailonist materjal väljast ja Pehme microfiber interjöör vooder kaitseb teie Nintendo 3DS konsool ja 3DS tarvikud kriimustusi ja muhke välimus juhul on PU materjalist, mis näeb välja rohkem sujuv ja Kõrge kvaliteediga.

4.Multi-Eesmärk: Mugav juhul mitte ainult sobib Nintend 3DS XL, Nintend 3DS, Uus 3DS XL, Uus 3DS, Uus 2DS XL , kuid sobib ka muud kaasaskantavad elektroonilised seadmed (mobiil telefon, power bank, GPS, kaamera, kaabli, mälukaardi, jne).

Toote Info:

Väline suurus:18.5 cm x12cm x5.5cm

Sisemine suurus:17.5 cm x10cm x 4,5 cm

Märksõnad:Tugevate Prillidega Juhul Tõmblukk, Autoga Mälu, Tihend Usb Flash Drive, Kõva Kott, Samsung A320f Galaxy A3 2017, öösel Taevas 3ds Max, Ssd, Sega Xbox, Gengar 3ds Xl Juhul, Box Hdd Storage.

Sobiv Objekt 3DS mängukonsool, mobiiltelefon power
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Name1 Multi-funktsioon digitaalne lisaseade ladustamise kott
Nimi 2.5 tolline SSD HDD kõvaketas Kott
Väline Suurus 18.5 cm x12cm x5.5cm
Brändi Nimi GHKJOK
Materjal EVA
Sobiv objekt 1 U disk kõvaketas ja elektrooniline digitaalne tooted
Sisemine Suurus 17.5 cm x10cm x 4,5 cm

Kirjutage arvutus!

Algne 2.5 tolline SSD HDD kõvaketas Kott, Kõrvaklapid Kaabel USB Flash Drive-Reisi Puhul Digitaalse Kott Uus Nintendo 3DS XL/3DS Juhul

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted