Rockmore Bodycon Dragon Trükitud Võrk Bodysuit Naiste Võre Õõnes Välja Pikad Varrukad Daamid Bodysuits Sipukad Jumpsuits Streetwear

€7.53

Saadavus: On laos

m2868

Suurus

Rind

cm

Vöökoht

cm

Õlg

cm

Pikkus

cm

Varrukas

cm

S 73 60 34 70 61 M 77 64 35 71 62

L 81 68 36 72 63 1 Toll = 2.54 cm MÄRKUS: 1.Palun rangelt järgida suurustabelit, et valida suurus.Ärge valige otse vastavalt oma harjumusi. 2. Suurus võib olla 2-3cm erineb tõttu käsitsi mõõtmine.Pange tähele, kui sa mõõta.

1 -, Hulgi-ja tilk laevandus: hulgi, siis pakume allahindlust või kiire express shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 2, Kuidas ma saan jälgida minu pakk?Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17 track.net/en. 3, Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda .Teie raha ei lähe minu konto enne kinnitavad kohale. 4, Igasugune rahulolematus toodet ?Kui saate paki, kui midagi kvaliteet, suurus, värv ja kogus, palun võtke meiega ühendust, et seda lahendada.Kui sulle meeldivad meie tooted , see on meie au, et saada positiivset tagasisidet ja 5 tähte siis.Loodan, et saate nautida meie tooteid.

Märksõnad:Roheline Võrk Keha, Hall Lycra Bodysuit, Võrk Laos, Bodi Ujumistrikoo, Bodycon Kleit, Casual Naised, õõnsad, Zentai, Kombekas, Dragon Top.

Teenetemärgi Õõnes Välja
Muster Tüüp Prindi
Materjal Spandex
Sobib Tüüp Kõhn
Brändi Nimi rockmore
Funktsioon Dragon Trükitud
Stiil Streetwear
Mudeli Number RKB6759W06
Kanga Tüüp Broadcloth
Tüüp Bodysuits
Päritolu CN(Päritolu)
Sugu Naine, Naine, Tüdrukud
Toote Tüüp Jumpsuits & Sipukad

Kirjutage arvutus!

Rockmore Bodycon Dragon Trükitud Võrk Bodysuit Naiste Võre Õõnes Välja Pikad Varrukad Daamid Bodysuits Sipukad Jumpsuits Streetwear

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted