Chran Ainulaadne Stiil hõbetatud Kristalli sõrmustes Naiste Peen Daamid Ehted Tarvikud sõbrapäeva Kingitus

€4.15

Saadavus: On laos

m29286

ProductDescriptionEnd CustomDescriptionSubjectStart Toote Näita CustomDescriptionSubjectEnd CustomDescriptionContentStart

CustomDescriptionContentEnd CustomDescriptionSubjectStart Saadetise & Pakkimine CustomDescriptionSubjectEnd CustomDescriptionContentStart

Vedaja

Eeldatav Aeg

Jälgimise Link

Summa

CPAP

40-60 tööpäeva

www.17track.net/index_en.shtml

Alla 200USD

Epacket MEILE

10-27 tööpäeva

EMS

15-25 tööpäeva

Rohkem kui 200USD

DHL

3-10 tööpäeva

www.dhl.com

FEDEX

3-10 tööpäeva

www.fedex.com

UPS

3-10 tööpäeva

www.ups.com

1. Me laev esemed worldwild poolt 48 tunni jooksul, EMS/DHL/FEDEX/UPS või Hiina Post Air Parcel,laevandus võimalus sõltub kogusumma tellimuse.

2. Mõnikord võib see võtta kuni 4-7 nädalat tõttu range kohandatud Kontrolli.

3. Pakkimine järgmiselt:

CustomDescriptionContentEnd CustomDescriptionSubjectStart Makse CustomDescriptionSubjectEnd CustomDescriptionContentStart

1. Me võtame Deponeerimine, Western Union, Money Gram , Praegu saab maksta VISA,MASTER card ja Panga Ülekanne.Rohkem Makse valikud on saadaval Moobo.ee tulevikus.

2 .Makse on oodata 7 päeva jooksul alates esimese ostu kuupäevast.CustomDescriptionContentEnd CustomDescriptionSubjectStart Tagasiside CustomDescriptionSubjectEnd CustomDescriptionContentStart

1. Oleme seadnud endale kõrged standardid on 5 tähte ja püüame 100% kliendi rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga tähtis.

2. Me nõuda, et te meiega vahetult enne sa annad meile neutraalne või negatiivne tagasiside, et meil oleks võimalik rahuldavalt lahendada oma probleeme. 3. Tagasiside: Palun jäta meid 5 tärni reitingud, Aitäh!!!

CustomDescriptionContentEnd CustomDescriptionSubjectStart meist CustomDescriptionSubjectEnd CustomDescriptionContentStart

1. Kui sa saad oma kirje palun kontrollige seda ja veenduge, et sa saad täpselt, mida te eest.Kui te täidate meie toodete ja teenuste, palun jätke POSITIIVNE tagasiside meie eest ja me teeme sama teile, aitäh!

2. Kui te ei ole rahul meie toote või teenuse kohta, siis palun järgige hea tava võtke meiega ühendust sõnum enne lahkumist tagasisidet.Me oleme pühendunud, et lahendada kõik küsimused, sõbralik ja rahuldav.ME OLEME SIIN TEIE JAOKS!

3. Meil on alati sõnumitele vastamiseks jooksul 2 tööpäeva jooksul (Meil on off-duty nädalavahetustel ja pühadel).Kui te ei saa vastust meilt, siis palun kontrollige oma junk või spam postkasti või sõbralikult saatke oma sõnum, et meid jälle, sest mõnikord Moobo.ee ei suudaks edastada oma sõnum, et meie postkasti.

4. Oma arvamusi meie toodete või meie teenus on teretulnud!

CustomDescriptionContentEnd

Märksõnad:Pruudi Komplekt, Kiiver Ringi, Launchpad, Pruudi, Rõngas, Jason Mask Ringi, Znter, Sõrmus Komplekt Naistele, Burgundia Lill, Kuld Sõrmus Komplekt.

Ühilduvus Muud
Stiil Classic
Materjal Kristall
Trahvi või Mood Mood
Sündmus Aastapäev
Kuju\muster Nägu
Sugu NAISED
Mudeli Number DDRD3558
Funktsioon Muud
Seade Tüüp Piik Seade
Pinna Laius 20mm
Brändi Nimi CHRAN
Rõngad Tüüp Pruudi Komplekti
Toote Tüüp Rõngad
Metallide Tüüp Tina Sulam,

Kirjutage arvutus!

Chran Ainulaadne Stiil hõbetatud Kristalli sõrmustes Naiste Peen Daamid Ehted Tarvikud sõbrapäeva Kingitus

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted