Väike Nuga-Jaapani Tanto 1045 Süsinikterasest Teravus-Käsitöö Samurai Mõõk-Kiri Konserviavaja-Topelt Servad

€25.21

Saadavus: On laos

m29613

Tähelepanu: pildid on ainult viiteks.Tegelik toode võib erineda.Seista lihtsalt näitamiseks.

Toote Nr.:Z-9705 üldpikkus:43CM Tera Pikkus:25CM Käepideme Pikkus: 13CM Tera Materjal: 1045 süsinik terasest,topelt servad.Tera Funktsioon: Sepistatud, poleeritud mõõga kivist Scabbard (Ma)Materjal:Kõvast puidust,lakitud Tera Serv: Habemenuga terav Tsuba,Fuchi & Kashira:messingist Toruliitmikud(Seppa,Menuki): messing Pakendid: pappkarp,mõõk kott

1 Me laeva kohtades üle maailma!Palun veenduge, et saadetise maksumus ja režiimi(EMS express,TNT ja FedEX IE) enne ostu! 2.Palun veenduge, et kohaletoimetamise aadress, tingimusel, et on õige.Kui pakend on meile tagasi, ostja oleks eest maksma uuesti saadetise tasud. 3.Tavaliselt me laeva oma punkte jooksul 1-2 tööpäeva, ja me kasutame paks pappkarp pakendi teie mõõgad,nii et palun ärge muretsege pikamaa transportimisel. 4.Kui punkt on veetud läbi, me saatke jälgimise numbri via Moobo.ee sõnumite süsteemi, saate jälgida oma paketi mistahes ajal.Samal ajal, me hoiame jälgida staatuse oma üksust, kuni te saate pakett. 5.Kui esemed on saabunud või hoidke oma Tolli -, võtke palun ühendust oma tolli-saada maatüki koos arve(mis saadetakse teile pärast kauba saatmist läbi). 6.Palun pange tähele, et iga mõõk pakend peab tegema Impordi Tollivormistus, kui pcakge jõuda oma tolliasutusele.Hoidke oma telefon töötab, on väga oluline. 7.UMBES Ühendada Pakend: Kui teil on ostetud mitu üksust meilt, mõnel juhul on meil võimalik ühendada pakkimine,ja annab teile soodustust, kombineeritud shipping, palun võtke meiega ühendust,me püüame oma parima, nii palju kui võimalik. 8.Järgnev on eeldatav aeg, kui meie kogemus:

Riigid

EMS EXPRESS

TNT EXPRESS( Ainult Nr terav Mõõk )

Fedex IE EXPRESS

HongKong,Korea

umbes 5-7business päeva

umbes 3-4business päeva

umbes 10-15business päeva

Austraalia,NewZealand

about7-12business päeva

umbes 5-7business päeva

umbes 15-30business päeva

Ameerika Ühendriigid;Kanada

umbes 10-15business päeva

umbes 5-7business päeva

umbes 15-30business päeva

Hispaania, Prantsusmaa, Saksamaa,Itaalia

umbes 10-15business päeva

umbes 5-7business päeva

umbes 15-30business päeva

Teised riigid

võibolla rohkem kui 30 tööpäeva jooksul.

võibolla rohkem than20 tööpäeva jooksul.yment meetodid saadaval Moobo.ee lisatud: Paypal,Deebetkaardi ja redit Kaardi.Kui leiate mingeid probleeme jooksul makse, võtke julgelt ühendust Moobo.ee online klienditeenindus.Link t ta Klienditeeninduse Meeskond on 24/7 online : Rahvusvahelise Ostjad, Palun pange Tähele: a)Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud, Need tasud on ostja vastutusel.b)kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud, mis tehakse enne pakkumise/osta.

Märksõnad:Knive, Nakiri Noad, Koka Nuga, Tsuba Komplekt, Lahingulaev Bismarcki, Samurai Mõõk Mänguasi, Han Jian Mõõga, Beaded Kiri Konserviavaja, Murra Nuga, Kirito Mõõk.

päritolu Valmistatud Hiinas
Tüüp jaapani tanto
Punkt Nr
Materjal metall/puit
Scabbard pind vee edastamine maali
Piirkondliku Funktsioon JAAPAN
Tera Materjal 1045Carbon Teras
Iseloom Tanto
Scabbard Täispuidust lakitud
Stiil Väike Nuga/kiri konserviavaja
Sündmus Laekuva/Dekoratiivsed/Present/võitluskunst
Brändi Nimi KAWASHIMA TERAS
Kogupikkus 43cm
Teema Lill

Kirjutage arvutus!

Väike Nuga-Jaapani Tanto 1045 Süsinikterasest Teravus-Käsitöö Samurai Mõõk-Kiri Konserviavaja-Topelt Servad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted