Samsung Galaxy J1 mini J105 J105H J105F J105B J105M SM-J105F LCD Ekraan varuosa on Tasuta Kohaletoimetamine

€8.21

Saadavus: On laos

m29988

Märkused:

1) Kui sa saad LCD, palun seda testida enne, paigaldus .Kui te soovite muuta, uue LCD ise,siis võtke meiega ühendust.Me ütleme oma sammu.Aga LCD on Habras ja kergesti katki või töö unproperly paigaldus vigu.Kui sa ei ole hea, asendades LCD, palun tehke seda, mida asjatundja või remonditöökoda.Me ei vastuta mis tahes paigaldus vigu.

2) Palun ütle mulle, mis värvi sa pead oma tellimust, et saaksime saata teile, see on väga tähtis !!!Näiteks saate jätke mulle sõnum", 2 Valge, 3 Musta "

3) Kui teil on vaja palju LCD ekraan, teretulnud küsima.

4) hind, Mida meil tuleks kirjutada Arve Deklareeritud Väärtus Tollile , teeme nagu oma nõuet (kui sa ei ütle meile, väärtus, mida soovite,me kirjutada väärtust, nagu meie kogemus), kuid me ei vastuta mis tahes probleeme oma riigi tolli

5) Kui saadetis on saabunud, siis palun KONTROLLIGE, kas tooted on HEAS seisukorras .Kui kõik pakendi kahjustusi pls ei nõustu pakett ja tagasiside meile.

Samsung Galaxy J1 mini J105 J105H J105F J105B J105M SM-J105F LCD Ekraan varuosa on Tasuta Kohaletoimetamine

Toodete Kirjeldus:

1. Kõik meie lcd-d on testitud enne shipping ja 100% töötab

2. Seda saab parandada/asendada vana,katki,craked,katki,rikkis lcd ekraan, seda ka ravida:kuvari probleemid,surnud pikslit,krakitud lcd

3. Tee oma seadme unikaalne

4. Puhas ja turvaline pakend

Tooted näidata:

Laevandus Poliitika:

Meil on võimalik saada neile tarnitud kaudu DHL, UPS, FEDEX, EMS, Moobo.ee Standard Shipping pärast oma valik.Või suudame me teile pakkuda kõige ökonoomsem ja ohutum laevandus meetod.Meie eesmärgiks on saada oma tellimus jõuda parimal viisil, mis teile meeldib.

* DHL,UPS ja Fedex võtab tavaliselt 7-10 päeva, et jõuda.

* EMS tavaliselt jõuda 10-15 päeva.

* Wuyou lennupostiga tavaliselt jõuavad kogu maailmas 15-30 päeva

Me ei saa pakkuda P. O Kasti ja me ei suuda ilma teie kontakt telefoni number.Veenduge, et telefoni ja aadressi, et sa jätsid on õigus, me ainult pakkuda aadressi, saate jäetud Moobo.ee süsteemi.

Garantii Ja Tagastamine:

1. Kõik tooted on testitud enne sünnitust, spetsiaalsete instrumentide või peamine lauad, et tagada töö.

2. Kõik tooted ,3 kuud garantii ,100% täiesti uus ja rangelt testitud enne shipemt,Palun meile teatada 3 PÄEVA JOOKSUL pärast paki, kui olete rahul tooted (Reaalne pilt ja muud tõendid, mis tuleb anda),siis pakume asendamine /tagasi, kui tooted ei ole nii, nagu kirjeldatud.

3. Kui üksus on oma prossession rohkem kui 7 päeva ,siis loetakse seda kasutada /second-hand ,me Ainult pakkuda asendamine teenuse pärast seda, kui me oma tagasi punkt .

Märksõnad:Samsunj J320 Ekraan, Samsung Galaxy, Samsung Galaxy A720 Kerge Ekraan, Samsung J1 Ace Ekraan Hind, Cel Samsung Galaxy J1, Huawei L21 Ekraan, Samsung S6 Alpha Lcd, Kate J105h, A70 Lcd, Sensor Ekraan J105.

värv must
Ekraani Resolutsioon 960x540
Mudeli Number Galaxy mini J1
Touch Ekraani Tüüp Mahtuvuslik Ekraanil
Päritolu CN(Päritolu)
LCD Komplekt Jah
Sertifitseerimine CE
Tüüp Lcd
Brändi Nimi PYX
Materjal IPS
Ekraan > 3"

Kirjutage arvutus!

Samsung Galaxy J1 mini J105 J105H J105F J105B J105M SM-J105F LCD Ekraan varuosa on Tasuta Kohaletoimetamine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted