Loomade Pingviin Trükitud Mouse Pad Armas Laud Matid Looduslike Softy Kummist Puldiga Serv tampoonid Sülearvuti PC Gaming Hiired Matid

€4.05

Saadavus: On laos

m30580

Loomade Pingviin Trükitud Mouse Pad Armas Laud Matid Looduslike Softy Kummist Puldiga Serv tampoonid Sülearvuti PC Gaming Hiired Matid

1.Umbes maht: hiire padi on käsitsi mõõdetud, nii et seal on 1-1.5 cm viga, palun lugege hoolikalt enne ostu., või võtke ühendust meie klienditeenindusega. 2.Umbes lõhn: Algselt toodetud, seal saab olema natuke lõhn õhukindlalt suletud pakendis.Pärast lahtipakkimist, palun pane see

jahedas kohas, et vältida kokkupuudet päikesevalguse eest.Pärast ühte või kahte päeva, maitse on põhimõtteliselt nr maitse.

3. Umbes kirjeldus :Koos anti-slip looduslikust kummist alus ja võrratult sile pind, seda hiire matt on, mille eesmärk on toetada ja tõhustada oma hiirt.See on ideaalne valik, mäng, töö-või igapäevaseks kasutamiseks.

4. Umbes Omadused:

1).Laiendatud ja Sobivate Suurus:See laiendatud hiirepadi sobib nii klaviatuuri ja hiire,ja muud laud esemed.Pakkuda täiuslik liikumine ruumi mängude või asukoht.

2).Ultra-sile Riie Pind:Optimeeritud kiiresti liikuvate kui säilitada suurepärase kiiruse ja kontrolli ajal mängimine või tee.Tagab lihtsaim hiire liikumise ja parim vastus korda.

3).Libisemisvastased Kummist Alus:Kui kasutate hiirt ja klaviatuuri, hiire padi ei klapi või teisaldada.

4).Veekindel performance:Veekindel tulemuslikkuse saab ennetada teatud määral kahju toote tingitud mahavoolanud vedelik.Kui klaviatuurile vedelik see,osaline vedelik on lükake alla.Samal ajal,hiirepadi lihtne puhastada ja masinaga pestav.

5.Umbes Värv: Kuna pildistamise nurk, mõned värvilised erinevused on normaalsed.

Meil on tugev logistika-kanalid.Vaikimisi mallid on kaubavedu (Hiina Post Tähitud lennuposti) ja (Hiina Post Tavaline Väike Pakett Plus).Paki saabumise aeg Ameerika Ühendriigid näide: Hiina Post registreeritud pakk 30-39 päeva, et jõuda.Hiina Post pakk tavaliselt 39-45 päeva, et jõuda.ePacket 15-27 päeva, et jõuda.Kui soovite saada kiiremini logistika, saate valida, teised, nagu: EMS, e-post aare, E Express, DHL, saate nautida (5% kuni 15%) on maha arvatud allahindlused, suurem kiirus logistika Märkus: Kuna uus poliitika Venemaa täielik nimi, palun täitke täielik nimi, saaja ja õige saamist telefon, aadress, enne kui maksad arve.

Märksõnad:Kingitus Pakis, Võtmehoidja Pingviin, Pingviin Mänguasi, Nukk Pingviin, Hiire Matt Goku, Pingviin -, Plüüš, Hiir Pingviin, Hiire Matt Mazinger, Hiire Matt Maroko, Vannituba Suu Matt Pingviin.

Brändi Nimi XGZ
Stiil Pingviin trükitud mouse pad
Tooted Staatus Laos
kauba kirjeldus 2 Mouse pad gamer Mouse pad arvuti
PIND Riie
Suuruse Valik Kodu / Kontori / Väljas
Pakett Jah
Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number Loomade
Size2 900x400mm
kirjeldus 1 Mouse Pad,Gaming Mouse Pad
Suurus Large
style1 Anti-Slip
Materjal Kummist

Kirjutage arvutus!

Loomade Pingviin Trükitud Mouse Pad Armas Laud Matid Looduslike Softy Kummist Puldiga Serv tampoonid Sülearvuti PC Gaming Hiired Matid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted