2018 Vastsündinud Imiku Beebi Tüdruku Riided Armas Printsess Peter Pan Krae Romper Kombekas Playsuit Sügisel Bebes Ruuduline Ühes Tükis

€11.23

Saadavus: On laos

m30705

Sobiv vanus:6K/9K/12M/18M/24 M/3T Suurus kõrgus:70-100cm Ühik:cm Kirjeldus: 2018 Vastsündinud Imiku Beebi Tüdruku Riided Armas Printsess Peter Pan Krae Romper Kombekas Playsuit Sügisel Bebes Ruuduline Ühes Tükis

Palun vaadake allpool suurus tabel,Ühik:cm Tag Suurus Pikkus Rind*2 Soovitatud kõrgus 0-6M 40 25 NB-66cm 6-12M 42 27 73cm 12-18M 45 29 80cm 18-24 M 47 31 90cm 2-3T 50 33 100cm

Teenuse tingimused:

Vedu:

Kui tellida,siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Tasuta laevanduse tellimused lähetatakse poolt Hiina Post Air Mail.Me saadame kaubad 5 päeva jooksul pärast teie makse on lõpetatud.Mõnikord on see hilineb mitu päeva tõttu tolli-või ilm põhjustel.Palun ole kannatlik.Lisaks saame pakkuda ka kiiremini laevandus võimalusi, nagu DHL/UPS/EMS jne.

Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud.Kui seal on toll kulud,sul on vaja maksta maksud, kulleriga kätte saanud objekte.

Tagastab:

Me teeme oma parima, et pakkuda meie klientidele parimat, et saame.Kui te ei ole rahul meie kvaliteeti,saab vahetada või tagastada 7 päeva jooksul pärast sünnitust.Kõik tagastatud tooted peavad olema uus tingimus.Me tagastame raha välja arvatud merevedude kulusid.Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

Värvi Erinevuse:

Erinevused värv võib olla põhjustatud mõned muud põhjused, näiteks värvi kaaluda, ekraan,valgustus,taust jne.Siiski, kui te arvate, et punkt saanud on valet värvi, palun võtke meiega ühendust.

Tagasiside:

Lugupeetud Ostjad,teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.Teie tunnustamine muudab meid enesekindlamaks arendada äri ja teenida teid paremini.

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused,palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

Märksõnad:Mengtai Memo Padjad, Warer Kütteseade Wifi, Rc-1 5 King Mootor, Yusbi Port Tüüp C, Park Häll Nukud, Massager Suu Abs, Seisab Laua Mic, Kaelakee Medician, Teddy Karv Kohev.

beebi riided beebi tüdruku riided
carters-baby boy vastsündinud beebi poisi riideid
Stiil Casual,mood,aktiivne,armas,armas
Krae Turn-down) Krae
vastsündinu riided Vastsündinud Beebi Tüdruk Sipukad
Sugu Beebi Tüdrukud
Muster Tüüp Ruuduline
Beebi tüdruk Romper 0-24 M imiku sipukad
Varruka Pikkus(cm) Täielik
carters new born beebi riided
Materjali Koostis Puuvill
Beebi Sipukad beebi poisi riideid
baby kostüüm beebi romper
Materjal Puuvill
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Mudeli Number EB082539
carters-baby girl beebi tüdruk,tüdrukud,väikesed tüdrukud,sünnid
Sulgemise Tüüp Üks Nupp

Kirjutage arvutus!

2018 Vastsündinud Imiku Beebi Tüdruku Riided Armas Printsess Peter Pan Krae Romper Kombekas Playsuit Sügisel Bebes Ruuduline Ühes Tükis

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted