UUS Ehtne Dell Inspiron 1545 Baasi Alt CPU RAM WIFI Cover Panel (juhtpaneel Ukse W228F 0W228F

€13.85

Saadavus: On laos

m30879

TX0YY Dell Inspiron 1564 Seeria Sülearvuti LCD kõvaketas, RAM Mälu Kate

Kirjeldus Toote nimi: Sülearvuti LCD kõvaketas, RAM Mälu Kate Osa Number #: TX0YY 0 TX0YY Seisukord: Laos Garantii:30 päeva Mudeli, mida Kasutatakse : Dell Inspiron 1564 ! ( Palun võtke meiega ühendust enne tellimist, kui te ei ole kindel ühilduvuse !)

Pakett sisaldab : 1tk Sülearvuti LCD kõvaketas, RAM Mälu Kate

Märkus : Palun vaadake meie Moobo.ee foto hoolikalt, sest siis saavad punkt täpselt nii, nagu meie Moobo.ee foto, ja klient on vastutav tellimine õige sülearvuti osad.

Märkus:

1.Palun võrrelge oma cover / bezel, fotod,sest need võivad olla erinevad välimus, kruvi reastamine ja pin pistik.

2.Valgustus,display ja muud tegurid võivad põhjustada VÄRVI TUMENEVAD,palun terviklik pilte ja teksti kirjeldused kindlaks teha!

3·Meil on rohkem mudeleid saadaval valida.Kui teil on vaja osta suurtes kogustes toodete, palun võtke meiega ühendust, teeme teile parema hinna.

Tagasiside:

1.Me hindame teie jäta 5-tärni positiivne tagasiside meie jaoks kättesaamisel oma punkt.

2.Kui sinu üksus ei ole jõudnud või ei ole kirjeldatud,palun võtke minuga ühendust enne leaveing negatiivset tagasisidet,Me vastame kõiki e-kirju, nii kiiresti kui võimalik.Andke meile lihtsalt võimaluse, et lahendada probleem.

3. Kõik sõnumid vastatakse hiljemalt 1 tööpäeva jooksul.Kui te ei saanud oma vastuse, palun uuesti saata oma sõnum ja me vastame teile võimalikult kiiresti.

4. Me ei vastuta mis tahes kohandatud tollimaksu või impordi maksu.

1. 1 kuu Garantii.Osta julgelt!

2. Kui te ei ole rahul kui te saate oma kauba, palun see tagastada 14 päeva jooksul vahetada või raha tagasi.Palun võtke minuga ühendust enne kui te selle tagasi.

3. Kui punkt on defektne 2 kuud, saadame sulle asendamine ilma ekstra laadija ja pakkuda toetust pärast saame osa on defektne, punkt.

4. Kui punkt on vigane pärast 2 kuu jooksul, saate siiski saada see meile tagasi.Me saadame sulle uue pärast defektne, punkt.Aga sa pead maksma extra laevanduse tasu.

1. Meie tööaeg on 9:00.m kuni 6:00 p.m (GMT +8 esmaspäevast laupäevani.

Ja meie Kontor on suletud pühapäeval ja riigipühadel.

Me vabandan hilinenud vastuse pühade ajal.

Märksõnad:Asus Ram Kate, Dell Inspiron 1545 Asendamine Tagakaas, Apple Ram Kate, Ram Kate Cbr, Dell Inspiron 1545 Kaane Kate, 2012 Ram Istmekate, Dell Inspiron 1545 Ekraan Kate, Dell Inspiron 1545 Kate Nahad, Dell Inspiron 1545 Displa, 04 Dodge Ram Kate.

Stiil Sülearvuti Juhtudel
Sugu Unisex
Päritolu CN(Päritolu)
Tüüp Sülearvuti Kaas Asendada
Brändi Nimi KONYASZ
Kohaldatava Mudelid Muud
Mudeli Number W228F 0W228F

Kirjutage arvutus!

UUS Ehtne Dell Inspiron 1545 Baasi Alt CPU RAM WIFI Cover Panel (juhtpaneel Ukse W228F 0W228F

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted