Jõusaal Logo Barbell Lihased Kere Seina Kleebis Vinüül Kodu Kaunistamiseks JÕUSAAL Club Fitness Kleebised Eemaldatav isekleepuv Mura M66

€5.29

Saadavus: On laos

m31147

Toote Andmed

Materjal : Keskkonna Sõbralik PVC Pakett Sisaldab : Seina Kleebised & Transfer Film * Kleebised saab kergesti eemaldada, kahjustamata seinad.kuid mitte taaskasutatavad kui kohaldatakse. * Kleebised kaunistamiseks,ülikond tahes puhas sile sein,plaadid,aknad,metallist,kapp, plastikust * Kleebised on die-cut-ei trükitud,nii et nad ei sisalda tausta, seina või pinna, kui kohaldada thr decal, et on taust * Pilt on illustratiivsed ja EI pruugi täpselt kajastama tegelikku suurust.

Toote Suurus

24x57cm 42x99cm 57x134cm 84x198cm Kui soovid, et ka teised suurused , palun võtke minuga ühendust.

KKK

Q: Kui kaua laev tellida?

A: Tere,normaalsetes tingimustes, kolm päeva tarne.

K: Kui tihti ma saada toodet?

A: Tere, saab kätte jooksul kohustusperioodi jooksul, üldiselt 7-35 tööpäeva jooksul (välja arvatud eri-riikides).

K: ma sain kahjustatud toode, kuidas ma saan teha?

A: tooted läbivad range pakendite, normaalsetes tingimustes ei ole kahjustatud, kui toode on kahjustatud, anname teile kogu toetust, Palun ärge muretsege.

Märksõnad:Sport Kleebis Sein, Baar, Fitness Seina, Stick Vinüül, Crossfit Kleebis, Avalokiteshvara, Elastne Püstol, Logo Salong, Jõusaal Hai Särk, Fitness Motivatsiooni Mees, Jõusaal Kodus.

Stsenaariumid SEINA
Teema muster
Materjal PVC
Mudeli Number Y161
muster Lennuk Seina Kleebis
Stiil Kaasaegne
Spetsifikatsioon Single-piece Package
Brändi Nimi ZINIAN

Kirjutage arvutus!

Jõusaal Logo Barbell Lihased Kere Seina Kleebis Vinüül Kodu Kaunistamiseks JÕUSAAL Club Fitness Kleebised Eemaldatav isekleepuv Mura M66

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted