DCA 1tk Forstner Bit Set Puidutööstuse Tööriistad Auk Nägi Ring Varre Lõikur Karbiid Forstner Puuriterad Puidust Tool Mulgustus-Bitti

€2.59

Saadavus: On laos

m31281

Toote Andmed:

•Habemenuga terav sakiline serv on kiire ja veatu lõikamine. •Kvaliteet Sepistatud Ehitus ja pikendada elu. •Ultra Terav Tõukeks, et tagada täpne algus auk. •VSteep Painutatud Servade Lõikamine – toota augud, mis on sile ja tasane, ja luua "peitlid-nagu" lokid, kiire, puhas chip eemaldamine.

CB Sertifitseerimine

•Kõik meie tooted on saanud CB sertifitseerimine. •Selgub, et tool sai CB-sertifitseeritud, on kõrgem tehnilised standardid.Tööiga on rohkem kui 5 korda normaalse tööriista See on ohutum kui teie töö, teie ja teie pere elu ja tervist, palun küsi müüja jaoks CB sertifikaat ja valige CB sertifitseeritud tooteid. •Toode vastab riiklikule standardile, loomulikult tooted on rohkem väärt valimine.

Firmast

Tere,meil on tulemas.Meil müüakse Moobo.ee juulis,2020.Aga meie firma on pikk ajalugu.See loodi in1995,keskendudes power tools 25 aastat.Eksporditud rohkem kui 50 riigis.Meie käive on jõudnud 380 miljonit usa dollarit 2016. aastal. Meie missioon on pakkuda teile turvalisem ja kõrge kvaliteediga tooteid.

Märksõnad:Ego Lathe Tools, Nc Freespink, H Sureb, Meeste Metallist Sureb, Metabo Tööriista, Base Drill Bits, Cnc, Bit Drill, Puuri Forstner, Bit Drill Komplekt.

Brändi Nimi DCA
Tüüp Puidutöötlemine Auk Nägi
forstner bit set forstner bitti
Materjal Volframkarbiid
Puidust tööriistad Mulgustus-Bit
Läbimõõt 16/18/20/35mm
Sertifitseerimine PUUDUB
Omadused Ring Varre
Kasutamine Puidu Puurimiseks
Ideaalne Puidu Puurimiseks
Karbiid Forstner bitti Drill Bits
Augu Nägi Lõikur Puidutööstuse tööriistad
Taotlus Käsi Elektrilised Drellid/ Juhtmeta Harjutused
Päritolu CN(Päritolu)
DIY Tarvikud Puidutöötlemine

Kirjutage arvutus!

DCA 1tk Forstner Bit Set Puidutööstuse Tööriistad Auk Nägi Ring Varre Lõikur Karbiid Forstner Puuriterad Puidust Tool Mulgustus-Bitti

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted