PU Nahast Pika Köök Matt Suured Ala Vaipa Veekindel Pehme Vaip Sissepääs Jalamatt Vannitoa Põranda Matt Kaasaegse Kodu Decor

€11.30

Saadavus: On laos

m32460

NIMI: PU Nahast Pika Köök Matt Suured Ala Vaipa Veekindel Pehme Vaip Sissepääs Jalamatt Vannitoa Põranda Matt Kaasaegse Kodu Decor LIHTNE HOOLDUS: masinapesu lihtne kodune hooldus, hoida oma matt ja kodu värske ja puhas.PEHME MATERJAL: Hellitada oma jalgu!Meie mati funktsioone luksuslik, pehme pakk, mis rahustab väsinud jalgu ja kilbid varbad külmast korrusel.ANTI-SLIP: See anti-skid toetus aitab hoida matt kindlalt paigas, et see ei tõsta või slaid, et hoida sind enam turvaline ja hubane.Koht vaipa kuiva sileda põranda ainult.SUUREPÄRANE IMAMISVÕIME: vaip võivad vett imada kiiresti, see on tugev vee-imav oskus, võib hoida oma tuba korruseid kuiv ja puhas.Regulaarselt tuleb päikesele avatud, et hoida matt alati kuiv ja puhas.LUUA OMA KODU OASIS: palju erinevaid värve ja suurusi valida, sa lihtsalt leiad vaibad kooskõlastada oma decor!ratsiooni.PAKETT: Matt*1 MÄRKUSED: 1.Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte. 2.Palun lubage meil 1-3cm vigu suurused ,tänu oma arusaam.

Umbes Saadetis 1. Tavaliselt me saata sinu pakkide 1-3 päeva, mitte rohkem kui 5 päeva jooksul. 2.See võtab 10-45 päeva, et saada oma riigi.Mõnikord, see võtab kauem aega, mis on tingitud erinevatest teguritest.Tagastama & Toetuse 1.Kui on mingeid probleeme, et, palun võtke meiega ühendust esiteks, me lahendame teie jaoks. 2.Kui pakk ajal kaotatud shipping viisil, me võiks tagasi sa täis või saata teile uue paki. 3.Kui me kogemata saadeti vale värv, suurus, või on mis tahes kahjude toote kohta, palun võtke meiega ühendust enne avamist vaidlus. 4.Tagasimaksed on menetluse jooksul 3-15 päeva Moobo.ee.Kui teil on mõningaid probleeme, palun võtke ühendust koos Moobo.ee klienditeenindusega!Tänan.Kohta Tagasisidet 1.Klientide tagasiside on väga oluline meie poest.Palun anda tagasisidet peale igat sünnitust. 2.Kui olete rahul, toode ja teenus, veenduge, et jätke positiivset tagasisidet ja hinnake meid.Umbes Tilk Laevandus Võtame vastu tellimusi Drop Shipping service.Me ei pane mingit arved, QR-koodid, kampaaniate või meie brändi nimi, logo saadetised.Kui Tilk laevandus vaja, siis palun võtke meiega ühendust.

Märksõnad:Vaip Köök, Jalamatt Matt, Vann Matt Veekindel, Vaip Köök Veekindel, Custom Jalamatt, Lemmiklooma Vann, Cctv Ir, 2 Cctv Kaamera, Jalamatt Väljas, Ukse Matt Pvc.

Vaipade Müük Lõpetanud Vaip (tükk)
Technics Masin Tehtud
KASUTATUD PU Nahast Pika Köök Matt
Funktsioon Liim-Kaitsevahendid
Taotlus Elutuba
Kasutatud 1 Veekindel Pehme Vaip
Vanus Täiskasvanud
Kasutatud 3 Sissepääs Doorma
Spetsifikatsioon mat
Kasutamine väljas
Disain ORIENTAL
Päritolu CN(Päritolu)
Stiil Kaasaegne
muster TRÜKITUD
Kasutatud 2 Suured Ala Vaipa
Muster Tüüp Peace
Mudeli Number matt
Materjal 100% Polüester

Kirjutage arvutus!

PU Nahast Pika Köök Matt Suured Ala Vaipa Veekindel Pehme Vaip Sissepääs Jalamatt Vannitoa Põranda Matt Kaasaegse Kodu Decor

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted