LELINTA Uusi Müük 8 Värvi Objektiivi Unisex Gooti Vana Hõbe Vintage Keevitus Prillid Gooti Stiilis Steampunk Kaitseprillid Cosplay Prillid

€3.52

Saadavus: On laos

m32574

Feature:100% täiesti uus ja kvaliteetne Materjal: Plastik,klaas,elastne rihm Värv: Nagu on näidatud vajalik aksessuaar Steampunk meeste garderoobi Kaasas elastne riba pefect paigaldamise ja aasad külgedel toob fantastiline vaadata.Raam on valmistatud kvaliteetne kõva kattega plastikust,mis teeb vintage tunne.Kogus:1 TK Märkus:Kuna vahe on erinevad monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Ainult käsitsi pesu , Nr Raud/Nr Masina Pesu/ Nr Klooriga pleegitamine / Nr keemiline puhastus, Palun lugeda minu suurustabelit hoolikalt, mis võib olla erinev teie kohalik.Seal võivad olla väiksed erinevused värvid tõttu valgustus mõju ajal foto võttes või pakkuja ekraani seadistus.

Meil on Disainer.Kõik need Tööpink eesmärk oli meie juht.Kuigi Meil on ainult väike äri,kuid me püüame teha kirje on täpselt nii, nagu kirjeldatud või isegi parem.Meie eesmärk on teha saate on hea ostja, kogemus meie poest.Meie tooted on 100% tegelikest foto,kuid võib esineda värvi vahe varieerub erinevate arvuti ekraani.loodan, et u ei mõista.Käsitsi mõõtmine on väike erinevus, palun kinnitage oma suurus enne ostmist.Palun kirjuta meile, kui u on mingeid ajada suurus.

me ei saa 100% tagada meie suurus joonis sobib kõigile.Kui oma talje suurus jääb kahe suuruse, soovitame teil valida suur suurus.Otsustada hoolikalt enne ostu!Kui suurus ei sobi teile, me anname teile sobiva muuta!

Meie tööpäev on esmaspäevast laupäevani ja 9am till 8pm.

punkt, saadetakse välja 48 tunni jooksul.objekti ei saa saata käigus pühapäeval ja Pühade ajal.

Me pöörama tähelepanu oma, et sa aega, kuid palun ärge muretsege, kui see ilmub hiljem, me võtame ühendust shipping company, et hoida kursis teid.

Palun võtke meiega ühendust aadressil 1. kui teil on mingeid probleeme tooted,ÄRGE avage ühtki vaidlust või halb tagasisidet enne ühendust meiega,palun usun, et me püüame oma parima, et lahendada probleeme teie jaoks!

Võtame tagasi, kui seal on midagi valesti, toote ja nõue peab olema esitatud hiljemalt esimese 7 päeva jooksul pärast toote kättesaamist.

Kõik esemed tuleb tagastada originaalpakendis ja ostja vastutab tagasisaatmise postikulu.

Meil on müüja,kui u on rahuldada meie toodete ja teenuste,plz jäta meile positiivset tagasisidet.

Märksõnad:Elektroonilise Keevitus Prillid, Meeste Steampunk, Klaas Steampunk, Kaasaskantav Keevitus Prillid, Keevitus Prillid Lihvimine, Peekaboo Ring Prillid, Steampunk Naine, Lihtne Prillid, Dita Prillid Naine, Tume Keevitus Prillid.

Objektiivi Laius 5cm
Läätsede Optilise Atribuut Photochromic
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Objektiivi Kõrgus 5cm
Stiil Jõllitama
Läätsede Materjal Polüuretaan
Mudeli Number G007 Vana Hõbe Kaitseprillid
Raami Materjal Plast
Brändi Nimi LELINTA
Sugu MEHED
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

LELINTA Uusi Müük 8 Värvi Objektiivi Unisex Gooti Vana Hõbe Vintage Keevitus Prillid Gooti Stiilis Steampunk Kaitseprillid Cosplay Prillid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted