Seksikas Aluspesu Kleit Seksikas Naiste Erootilised Kostüümid Wetlook Faux Nahast Kleit Clubwear

€7.41

Saadavus: On laos

m32640

Suurustabelit

Onesize: Rinnaümbermõõt: 76-90 cm (29-35 cm) Talje: 66-76 cm (25-29 cm) Puus: 80-90 cm (31-35 cm) Kandjale kaal: 40-60 kg

Omadused & Spetsifikatsioonid

Värv:Must Pind:Hele metallik Moe Element:Säär kõrge split Elastne:Jah,natuke Sugu:Naised, Naised, Daamid Tüdrukud Juhtudel:õhtu pool,baar,ööklubi,tantsu -, lava jõudlust.muusika festival,mäng,cosplay,jne.

Toote Presentatsioon

Pakkimine Detailid

Vastavalt tellimuse ( nr sukad)

Umbes Laevandus

Laevandus korraldatakse jooksul 3-5 tööpäeva jooksul pärast tasumist.Klient vastutab tollivormistus kauba.Me ei pea maksma mingit täiendavat tollimaksu ja käibemaksu.

Umbes Tagasi

Me nõustuda ainult tagasi 10 päeva jooksul, pärast klient sai kauba.Kaup peab olema kasutamata,kahjustamata ja originaalpakendis.Kasu on aktsepteeritud ja tuleb algatatud ostja 10 päeva jooksul pärast maatüki.

Kohta Tagasisidet

Teie rahulolu ja kommentaarid on meile väga oluline.kui sulle meeldivad meie tooted ja teenused,palun jätke meile positiivset tagasisidet ja 5 tähte.Kui te ei ole rahul,palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne või negatiivne tagasiside,me püüame oma parima, et lahendada probleeme,tänan.

Märksõnad:Polo Kleit Erootilise, Wetlook, Ellegant Nahast Kleit, Wetlook Kleit-seelik, Clubwear Naine, Catsuit Wetlook, Avatud Pesu Wetlook, Clubwear, Wetlook Naiste, Kleit Otsese Nahk.

Moe Element Säär kõrge split
Materjal Polüester/Spandex/PU
Krae O-Kaelus
värv must
Veniv Jah
Brändi Nimi FlyingPretty
Päritolu CN(Päritolu)
Sündmus Ööklubi/Partei/Game/BDSM
Varruka Stiil Maha Õlg
Kaelus O-Kaelus
Siluett Mantel

Kirjutage arvutus!

Seksikas Aluspesu Kleit Seksikas Naiste Erootilised Kostüümid Wetlook Faux Nahast Kleit Clubwear

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted