Kalaisike Kohandatud auto põranda matid 2 rida

€378.68

Saadavus: On laos

m3308

Tere, sõber.Kui te tellida, palun jätke teade ja ütle mulle, märk / mudel / aasta auto.Näiteks: Audi /A6/ 2014years.Teeme seda vastavalt oma mudeli, aitäh!

Eriline auto põrandamatid: 1.Suurus: Kohandatud matid ja täpne sobivus. 2.Bruto kaal: 3-4 kg / sets. 3.Funktsioon: veekindel, tolmukindel, anti-pollution, fade, mustuse, lihtne puhastada 4.Päritolu: Hiina (Mandri) 5.Värv:kõik must,lahe must,pruun,kohvi -, veini-punane,lilla,beež,hall,must, punane 6.Märkus: Me ei saa aidata teil maksta tariifi (sest me peame pöörama tariifi meie riigis), iga riigi maksu ei ole sama, tutvuge palun kohaliku Merekeskkonna Osakond. 7. Deklaratsioon: Kui teil on vaja 7 asukoht.võtke meiega ühendust või jätke massaaži mulle, 7 istet vaja maksta ekstra raha, tänu 8.Tagasiside: Kui olete rahul meie toodete, palun anna mulle hea tagasiside ja 5 tärni, aitäh.Kui te ei ole rahul meie toodete, palun võtke meiega ühendust, ütle mulle, mis on probleem, me aitab teil probleemi lahendada.Kuna meie eesmärk on: 100% klientide rahulolu. 9.Vaidlus: on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, ei ava vaidlus, sest meil on võime, mis aitab lahendada kõik probleemid. 1,Meil on 24 tundi online, võite meiega ühendust võtta igal ajal ,me vastame teile võimalikult kiiresti ; 2,Meil on professionaalne tootmise meeskond.Meie tooted on kindlasti teha sa rahul, palun olla kindel, et osta! 3, On küsimusi, palun võtke meiega ühendust, ei ava vaidlus, sest meil on võime, mis aitab lahendada kõik probleemid. 4,Kui te ei ole rahul meie toodete, palun võtke meiega ühendust, ütle mulle, mis on probleem, me aitame teile lahendada.Kuna meie eesmärk on: 100% klientide rahulolu.Kui olete rahul meie toodete, palun anna mulle hea tagasiside ja 5 tärni, aitäh.umbes osta: saad valida järgmiste makse meetodit: Me võtame maksmise meetodit, kui teil on vaja muud makseviisid, palun võtke meiega ühendust!umbes Tagastamine:

Märksõnad:Custom Matt, Vaip Köök, Auto Matid Ni, Sest Matt, Subaru Custom Floor Mats, 3w Auto Põrandamatid, Auto Vaip, Kate Rool Toyota Corolla, Xterra Põrandamatid, Kleebise Jaoks Nissan X Trail.

Mudeli Nimetus Spetsiaalne kohandamine
Kirje Pikkus Customized according to the model
Toote Kõrgus Customized according to the model
Toote Kaal 3-4kg
Erilised Omadused veekindel, tolmukindel, anti-pollution, fade, mustuse, on kerge puhastada
värv must-punane,must,pruun,kohvi,punane,lahe must,lilla,beež,hall
Päritolu CN(Päritolu)
Toote Laius Customized according to the model
Toote Tüüp Mats & Vaibad
Põranda Matid Tüüp Nahk Matt
Täitematerjal Sünteetilised Kiud
Materjali Tüüp Kunstlik nahk
Elemendi Läbimõõt Customized according to the model
Brändi Nimi kalaisike

Kirjutage arvutus!

Kalaisike Kohandatud auto põranda matid 2 rida

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted