Liitokala ICR18350 li-lon aku 900mAh Laetav aku 3.7 V võimsus silindriline Lambid Elektroonilise sigareti suitsetamine

€2.48

Saadavus: On laos

m3373

Tootja: Liitokala Aku Tüüp: ICR18350 Aku pinge: 3.7 V Aku mahtuvus: 900 mAh Aku Suurus: 18 * 35 mm sisetakistus aku: kuni 80mw Laadimine cut-off, pinge: 4,2 V Heakskiidu cutoff pinge: 2.75 Standard laadimisvool: 450 mAh Maksimaalne laadimisvool: 1800 mAh Maksimaalne lahendusvool: 2700 mAh Rakendused: Elektrooniline Sigaret LED tuled, Taskulambid, Mikrofonid, Digitaalne kaamera, Walkie-raadio, elektrooniline ukse lukud, elektrilised mänguasjad, avariivalgustus, häiresüsteemid, meditsiinitehnika, side seadmed, mõõteriistad.Pakendi maht:. 50 tükki / kast.Nõuanded: aku võimsus aku, aku katood lame pea.

1. Kogu MAAILMAS. (Välja arvatud mõned riigid ja APO / FPO) 2. Tellimused töödeldud õigeaegne pärast makse kinnitamist. 3. Me ainult laeva kinnitas, et aadressid.Oma tellimuse aadress PEAB VASTAMA oma postiaadress. 4. Pilte näidanud ei ole tegelik objekt ja on lihtsalt oma viide. 5. TRANSFER TIME SERVICE on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.Transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal. 6. Kui te ei ole saanud oma saadetise jooksul hinnanguliselt päeva jooksul peale makset, siis palun võtke meiega ühendust.Jälgime lähetamise ja saada backto teile võimalikult kiiresti vastuse.Meie eesmärk on kliendi rahulolu! 7. Erinevuste tõttu staatus ja varu aega, me valida, laeva oma kauba meie esimene vaba lao puhul, kiire tarne. 1. Piiratud garantii puudusega objektid (välja arvatud esemed, kahjustatud ja / või halvasti kättesaamisel).Tarvikud tulevad garantii. 2. Puudusega objektid PEAVAD olema esitatud ja tagasi garantiiperioodi jooksul (ja originaalpakendis (kui võimalik).Teil tuleb meile ütlema, mis viga on, ja anna meile oma tellimuse number.ME EI PARANDA VÕI ASENDA ESEMED AEGUNUD GARANTII.Te nõustute, et kõik eespool-poliitika loetletud esemed pärast tellimist Moobo.ee! 1. Kõik kaubad tuleb tagastada originaalpakendis ja sa PEAD andma meile shipping tracking number, konkreetsed tagastamise põhjus, ja teie tellimus. 2. ME tagastame TÄIELIKU VÄÄRTUSE VÕITJA saamisel punkt selle algne seisukorras ja pakendamise kõik osad ja tarvikud kaasas, PÄRAST Ostja ja Müüja tühistada Moobo.ee tehingu.VÕI võite valida, kas asendada. 3. Me kandma kõik postikulud, kui toode (t) on (on) ei reklaamitud.Kui Olete Rahul Meie Toodete, Palun Jätke Täis-Star Ja Hea Tagasiside Meie Jaoks.Teie tagasiside julgustab meid tegema seda tulevikus paremini.tänan sind nii palju!

Märksõnad:1200mah 3.7 V Patarei, Mercedes-benz A180 W176, Poverbank, L Patareid, Juul, Vape, 18650 Aku Recharg, Ts Liitium Aku, Mod Vape, Ge Li-ioon Aku.

Brändi Nimi liitokala
Mudeli Number 18350
Komplekt Tüüp Ainult Patareid
Aku Number 1
Suurus 35*18mm
Tüüp Li-ion
Nominaalne Võimsus 900mAh
Kimp Kimp 1
Asendamine Aku Jah

Kirjutage arvutus!

Liitokala ICR18350 li-lon aku 900mAh Laetav aku 3.7 V võimsus silindriline Lambid Elektroonilise sigareti suitsetamine

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted