ASENDAMINE Kaugjuhtimispult RAR-3U4 ASENDADA RAR-2A1 RAR-52P1 RAR-2SP1 RAR-2P2 RAR-3U3 Jaoks Hitachi RIELLO AC A/C, Konditsioneer

€6.70

Saadavus: On laos

m34296

ASENDAMINE

Kaugjuhtimispult Hitachi RIELLO RAR-3U4 AC A/C, Konditsioneer Ühilduv RAR-2P2 RAR-3U1 RAR-3U2 RAR-3U3

Meil on ka arendada uusi mudeleid sa turul väga kuu tahes mudeleid, mida te ei leia meie kodulehelt,saate pls saatis mudeli number või fotod meile,lubage mul vaadata, kas meil on või ei ole.

LS Online Pood Poliitika

Laevandus

Me laev maailmas.Palun vaadake meie laevandus kalkulaatorit, et määrata kindlaks merevedude kulusid.

Tasuta saatmine on standard shipping viis, 20-30 päeva, et saada kaupu, kui teil on kiire, palun vali kiire shippig viis: DHL

teie punkt on töödeldud ja väljaveetud piires 1-3 tööpäeva jooksul.Jälgimise numbri saadetakse teile, kui toode on töödeldud ja saadetud.Palun võtke meiega ühendust kui te ei ole saanud oma jälgimise numbri või kinnitust kohaletoimetamise pärast 3 tööpäeva jooksul.

Rahvusvaheliste saadetiste puhul, ei saa me garanteerida täpsust tarneaeg kuna igal riigil on oma kohandatud kahjutustamise nõuded.Palun võtke ühendust oma kohaliku kohandatud maakler lisateave/esitatud nõuetele.Klient vastutab täiendavaid kohandatud teenustasud, vahendustasud, kohustused ja/või maksud.Need tasud ei kuulu ja võib koguda üleandmise ajal.Need tasud ei kuulu tagastamisele.

Kõik laevandus ja käitlemise tasu ei kuulu tagastamisele.

Klienditeenindus

Kui vajate abi, võtke meiega ühendust.Ootame, et pakkuda teile kvaliteetset teenust!

Tagastab

L. S. pakub oma klientidele 90 päeva (90 päeva jooksul alates arve esitamise kuupäevast) rahuldaval viisil asendamise või toetuse tagada kõikide ostude, välja arvatud inimeste kahjud ja kahjud, mis on tingitud rike või alatalitus projektori.Täieliku garantii üksikasju, palun võtke meiega ühendust.

Toote Tagastamise Kord

Toote tagastama, siis tuleb helistada või e-mail ja saada Tagasi Merchandise Authorization ("RMA") number jooksul tagatise tagastamise tähtaeg toode (eespool kirjeldatud).L. S willnot võta tulu, ilma eelneva loata ja RMA number.Välja antud tagastatud kauba numbrit kehtib 40 päeva, mis tuleb tagastada L. S. Klient peaks selgesti näidata RMA numbri(te) kohta shipping silti lahtrid, mis sisaldavad tagastatud toode.

L. S ei tagasta Kliendile originaal postikulud.

Me ei aktsepteeri ühtegi punkti, mis on füüsilise kahju.Füüsilised vigastused, mis on igasuguse kahju eest, mida ei ole põhjustanud mingit tavapärast kulumist.Kui me vastu võtta üksust, mis on füüsiliselt kahjustatud, tuleb tagastada ostja kulul.

Tagasiside

Kui te mingil põhjusel on tunne, et me ei vääri positiivset tagasisidet, siis palun võtke meiega ühendust ja võimaldavad meil parandada oma ostu kogemus meile.Aitäh!

Märksõnad:Kilpi Volkswagen, Originaal Hitachi Ac Remote, Auto Golf 7, Hitachi Pult, 001e, Konditsioneer Hitachi, Diisel Põleti, Programm Hitachi Tv Remote, Katel õli, Akb73655802.

Brändi Nimi mingfulai
Mudeli Number RAR-3U4
Kasutamine Konditsioneer
Pakett Jah
Traadita Side IR

Kirjutage arvutus!

ASENDAMINE Kaugjuhtimispult RAR-3U4 ASENDADA RAR-2A1 RAR-52P1 RAR-2SP1 RAR-2P2 RAR-3U3 Jaoks Hitachi RIELLO AC A/C, Konditsioneer

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted