Nailon Canvas Riidest Vaata Bänd Fitbit Eest 2 Sport Watch Rihm Asendamine Vaadata Tarvikud

€2.90

Saadavus: On laos

m34610

Bullet Punkte:

1、Mugav Seljas Kogemus: See riie vaata bänd on Fitbit Eest 2 Fitness Tegevuse Tracker.Mitte ainult veelgi vähendada kaalu, kuid võimaldavad ka oma randme "hingata".Toob sulle mugav seljas kogemus.

2、Premium Riidest Materjal: Valmistatud premium riidest materjali, see on mõõdukas pehmuse ja peene käsitöö.See on pehme ja paindlik, naha - sõbralik ja vastupidav.See hingav watch band võimaldab rohkem õhu voolu ning aitab, hoidke oma käsi lahe ja mugav.

3、Sobib: Suur suurus 6.7"-8.1" randmete; Väikese suurusega 5.5"- 6.7" randmete.See on unisex, ja sobib kasutamiseks spordi -, äri -, igapäevaelu, pidu jne.

4、Rikas Värvid: Seal on erinevaid värve oma valikute eest.Isikupärastage oma Fitbit Tasuta 2, et see sobiks teie meeleolu ja riided igapäevases elus, teha oma Tasu 2 Fitness Tegevuse Tracker stiilne ja üllas, tõstab oma stiili iga kord.

5、Lihtne Paigaldus: See vaata bänd kaasas roostevabast terasest ühenduspesa Fitbit Ahels arge 2 mõlemas otsas.See on lihtne paigaldada otse ja saab eemaldada ühe nupu.

Kirjeldus:

See on Nailon canvas riiet, sport watch rihm, mis on valmistatud premium riidest materjali.Mitte ainult on see lahe ja mugav, kuid ka see on nahasõbralikud ja kulumiskindlad.

Parameetrid:

Suurus:

Väikese suurusega 5.5"- 6.7" randmete

Nimekiri:

1 x Watch Band

Märkus:

Käekella ei kanta.

Kui teil on mingeid rahulolematust või on kahtlusi meie toodete, palun võtke meiega ühendust läbi müüja uudised esimest korda.Me anname teile rahuldava lahenduse 24 tunni jooksul!

Märksõnad:Sobivus Natuke Laadija 2, Pasek Sobib Bit Eest 4, Must Sobib Bit Tasuta 3, Sobib Bit Eest 2 Replase, Sobib Bit Tasuta Kabel 2, Sobib Bit Eest 2 Karastatud, Sobib Bit Eest 2 Juhe, Cintura Sobib Bit Eest 2, Sobib Bit Eest 2 Naised, Plastikust Sobib Bit Eest 2.

Feature2 Fitbit Eest 2 Sport Watch Rihm
Feature4 Nailon Canvas Riidest Watch Band
Tüüp Kella Rihm
Brändi Nimi Rondaful
Funktsioon Kella Rihm
Taotluse Vanus Täiskasvanud
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Päritolu CN(Päritolu)
Keel inglise
Funktsioon 3 Asendamine Vaadata Tarvikud
Funktsioon 1 Vaata Bänd

Kirjutage arvutus!

Nailon Canvas Riidest Vaata Bänd Fitbit Eest 2 Sport Watch Rihm Asendamine Vaadata Tarvikud

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted