155cm Xiaorou Implanteeritud Juuksed EVO Skelett Silikoon Pea Päris Jelly Suur rind Love Doll Sugu Nukk Slim Olid Mänguasjad Meestele

€1 580.92

Saadavus: On laos

m3492

Miks Valida Meid???

1.Vastupidav -SEXYE Anime-Nukk saab kasutada pikka aega,ei ole lihtne olla kahjustatud.

2.Elutruu -TPE materjal on reaalne nahka puudutamata,ja see on sama suurusega suhe nagu päris inimene.

3.Paindlik -Aktiivne roostevabast terasest Skelett,seda saab teha palju tekitada, kui teie taotlus

4.Turvalisus -Ei omapärane lõhn,100% meditsiiniline mitte-mürgine materjal.

Umbes Logistika:

1.Lähetati korea ladu: umbes 3-5 päeva, et jõuda 2.Tarnitakse Hiinast venemaa: umbes 20-55 päeva, et jõuda 3.Tarnitakse Hiinast USA,Suurbritannia,Saksamaa,Prantsusmaa,Poola,tšehhi Vabariik,Hispaania,Itaalia,belgia,Taani,Luksemburg,Holland,Horvaatia,Slovakkia,Sloveenia,Soome,Monaco, Austria,Rootsi,Kreeka,Iirimaa,Portugal,Eesti,Läti,Leedu,Rumeenia,Ungari,vaba shipping, umbes 3-15 päeva, et jõuda.

Märkus:

1 mõõtmine oleks mingi kõrvalekalle, sest seal on erinevaid viise, kuidas võtta mõõta.Kõrvalekalle umbes 3-5cm on normaalne. 2, Abaout värvi, erinevate monitoridega, pildid tooted ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Professionaalne fotograaf aitab kõige täpsemat värvi, pildid, objektide, kõrvalekalle värv oleks erinev valge tasakaalu. 3 Kui teil on vaja üksikasjalikumat fotod, palun võtke meiega ühendust.seal on mõned pcitures ja üksikasjalikult, ei olnud lubatud avaldatud websit mõned õiguslik küsimus. 4 oleks oleks sama, näitame teile, advertizing pilte nukud on stiilis, kõik mida sa pead tegema, on stiilis tema litte natuke ja kleit teda üles. 5, Kõik aksessuaarid ei kuulu komplekti, kui soovite, on aksessuaarid, võtke meiega ühendust, et aidata teil osta odavama hinnaga.

Alalise või Mitte Seistes

Kõik meie nukud tulevad standard mitte seista.Te võite valida seistes jalad valik, kui tellimine. 1、Seistes Jalad 2、Mitte Seistes Jalad

Naha Värvi Valikud

Kõik SEXYE nukud on TPE naha ja Räni valikud.Mõlemad on pikk kasutusiga, ohutu inimese kontakti, ei kestev lõhn või maitse, ja madal risk rebimine.Naturaalne nahk on rohkem soositud Aasia klientidele ja helepruun naha värvi või tan värvi oleks rohkem soositud lääne klientidele.Me saame kohandada ka naha värvi kliendid, tiss, vagiina, tan line jne.kuid see oleks kulu natuke sõltub, kuidas raske töö on.Enamik customazation on TASUTA.

Silmade Värv Valikud

Kõik meie silmad on käsitsi tehtud meie stuudio.Pakume järgmisi standardseid silmade värvi oma valiku. 1、heleroheline. 2、Roheline. 3、Pruun. 4、Sinine. 3、Must.Pakume ka kohandamine serviver, teil meile pakkuda on, proovi ja oleme seda teile, kui te dont on proovi , lihtsalt andke teada, kuidas soovite silma välja me creat, et teie jaoks.isegi Looma silma, kuid see oleks kulu natuke sõltub, kuidas raske töö on.MÕNED SILMA MAKSAKS ROHKEM, VEENDUGE, ET TE SAATE KINNITADA, ET TEIE INFO USA

Näpunäiteid Pannes Tellimusi

Kui olete tellimuse, palun jätke sõnum Märkused järgmise teabe: Naha Värvi + Silmade Värv+soeng+Alalise Valik(mitte-seistes ) Kui sa ei jäta ühtegi sõnumit, et meil on vaikimisi, mis teil on vaja sama nukk nagu meie reklaam pilte.

Puhas Soovitus:

1. Oma nukk tuleb puhastada iga kord enne ja pärast kasutamist, kerge dušš vaht.

2. Palun pidage nukud " pea ära veega.Kui nahk oli kleepuv, palun puhastage vanni pulber.Kuiv ja kasuta baby pulber teha seda sujuvalt.

3. Pärast puhastamist, kuivatage rätikuga ja kohaldada või pulber.Ärge kasutage föön.

4. Olge ettevaatlik, kui liikuv nukk, vältida kukkumist koputab / purustades.

KKK

Q: Miks tegur pilte vaadata ei ole nii hea, kui pilt advertizing, ma võib olla 100% sama nukud on advertizing nukk?A: advertizing nukk fotod on võetud professionaalsed fotograafid, nad võivad sulle parimaid aspekte ja parim näeb välja nukk.Töötajate laos või tehases, ei ole fotograaf, nad lihtsalt on telefon ja mõned väga normaalne, dont arvan, et nukk on hullem kui pilte võtta tehase tegelikku tooteid oleks parem.Kui advertizing nukk on ka kleit ja stlyed, sul võib olla täiesti sama nukk, kuid on vaja aega, et stiilis nukk ja kleit teda üles.Üks asi on väga oluline, et teil peab stiilis nukk.K: kas nukk, naha plekk?A: dollrsquos naha kuigi vastupidavad ja vastupidav rips, pisarad, ja plekk ei ole hävimatu.Sa peaksid olema ettevaatlik, et hoida oma nukk eemal tumedad kangad ja kitsad rõivad.Kui sulle meeldib tume riietus, sa peaks olema kindel, et peske seda enne, paneb selle oma nukk, ja olla kindel, et ei poe talle riided kohta.Parim riided nukud on kerge värvi, lahtine paigaldamine riie.Q: Kas SEXYE Nukud tulevad garantii?A: Tulenevalt toote olemusest ei saa me nõustuda tagasi.Aga jääme meie toodete ja teeme, mis meie võimuses, et rahuldada meie klientide Q: Mis on su tagasipöördumise poliitikat?V: Kuigi wersquod meeldib vastavad täielikult kõikidele meie klientidele, meie kindel poliitika on: KÕIK MÜÜK ON LÕPLIK.Siiski soovitame, et te uurida hulgaliselt võimalusi muuta oma SEXYE nukk.Sa saad muuta oma või tema riietus -, swap-tema või tema parukas, kehtivad teatud liiki kosmeetika, ja muuta isegi tema nägu.

Saadetise&Kättetoimetamine

1.Me ei aktsepteeri PB KASTI aadress , ja ainult laeva kinnitas, et aadress, tellimuse aadress,tellitud punkt ja postiaadress ei saa muuta pärast üksus saadetakse. 2. Nukk on vaja 2 - 3 päeva töötlemise aeg + 4 - 13 päeva, laevandus = 2 nädala jooksul kokku kohaletoimetamise aja (hinnanguliselt). 3. Jätame endale õiguse teha kindlaks parim laevandus meetod ja vedaja saadaval.

Märksõnad:Tõeline Nukk Reaalne, Nukk Sugu Mänguasi, Minu Sex Mänguasjad, Sugu Mänguasi, Nukk Sugu: Tpe, Tpe Armastus Nukud, Silikoon Sugu Nukud Keel, Sugu Nukk, Räni, India, Sugu Stroker, Reborn.

Sertifitseerimine CE, FDA sertifitseerimine
Funktsioonid Rinna/ Vagiina/Anus sugu, Cosplay, moeshow
Mudeli Number HR-155
Mudel Kõrgus 161cm
Materjal Räni & Platium TPE
Toote Tüüp Inimese Keha Suurus
Nahk Värv Looduslikud/Pruun/ Kohandamine
Eelis turvaline, pehme, sile, reaalne tunne, nr omapärane lõhn
Komplekti Kuulub 1 x nukk,1 x aluspesu
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

155cm Xiaorou Implanteeritud Juuksed EVO Skelett Silikoon Pea Päris Jelly Suur rind Love Doll Sugu Nukk Slim Olid Mänguasjad Meestele

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted