JINAO Uus Leaf Ripatsid&Kaelakeed, Meeste, Naiste, Hip-Hop Mood Ehteid Zircons Täis Sillutatud Säravad Juveelid

€14.54

Saadavus: On laos

m3494

Kirjeldus: (1)Seisukord:100% uhiuue (2)materjalid:Vask,Kuup Tsirkoon (3) Lummav disain ja suurepärane töö. (4) Mood Euroopas ja USA turul. (5) Usaldusväärne kvaliteet ja mõistlik hind.Meil on professionaalne QC meeskond, et kontrollida iga toote hoolikalt (6) saate segatakse kõik tooted, mida soovite (7) Keti Tüüp:Köis Kett,Kuuba Kett,Tennis Kett.Keti Pikkus:18inch,20inch,24inch,30inch.Ripats suurus:nagu pildil Pilte Ekraan: Shipping 1. Punkt mida tarnitakse jooksul 1-5 tööpäeva jooksul peale seda, kui me kontrollida oma makse.

2. tarneaeg oleneb sihtkohast.Harvadel juhul, range kohandatud teeb tarneaeg natuke pikem.Palun ole kannatlik.

3.Me ei vastuta mis tahes kohaliku aktsiis või maks.Palun kontrollige oma AADRESSI hoolikalt, kui töötlemise järjekorras.Tavaliselt see võtab 18-35 tööpäeva saabumise Air Mail ja kestab 8-12 tööpäeva jooksul, mida Väljendada.

4. Mõnikord oleks pikem, sest halb ilm, aja raiskamine, tollivormistus.Seega palun oodake kannatlikult, kui te ei saa oma kauba õigeaegselt.

Tagastab

Me hüvitame teile, kui te tagasi kirjed 7 päeva jooksul sinu kätte mingil põhjusel.Kuid ostja peaks veenduge, et esemed tagastatakse, on nende originaal-tingimused,ning ostja peaks vastutama laevandus tasud tagasi punkti.

Tagasiside

Kui olete rahul meie kaupade, pärast seda, kui olete kauba kätte, viie-star kiitust,

Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Teeme oma parima, et lahendada mis tahes probleemid.

Märksõnad:Rock, Boot Rock, New Rock Platvorm, Hip-hop Necklac, Kett Hip-hop, Kett Hiphop, Punk Rock, Hiphop Ehted, Punk, Kett Kulla Mehed.

Ripats Suurus 2.16 tolline*1.38 tolli
Brändi Nimi jinao
Materjal Kuupmeetri Tsirkooniumoksiid
Trahvi või Mood Mood
Päritolu CN(Päritolu)
Ühilduvus Kõik Ühilduvad
Metallide Tüüp Vask
Keti Tüüp Köis Kett
Kaelakee Tüüp Ripats Kaelakeed
Kett köis,fanco,kuuba,4mm tennis
Kuju\muster TAIM
Toote Tüüp Kaelakeed
Stiil Hip-Hop kaelakee
Mudeli Number P19030018
Sugu Unisex
värv HÕBE

Kirjutage arvutus!

JINAO Uus Leaf Ripatsid&Kaelakeed, Meeste, Naiste, Hip-Hop Mood Ehteid Zircons Täis Sillutatud Säravad Juveelid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted