7tk/pack Meeste Bokserid Boxershorts Meeste ja Noorte Meeste Aluspesu Puuvill Mees Hingav Paindlik Lühikesed Bokserid Aluspüksid

€14.38

Saadavus: On laos

m35678

TEADE

1. Kauba saatmine ilma kasti.

2. Kui te ei ole kindel suurus, võtke julgelt meiega ühendust.

W holesale ja Tilk laevandus

Hulgi-ja tilk laevandus on nii teretulnud.

Hulgimüügi, siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, kes ainult võtab 7-15 päeva, et jõuda.

Pls võtke meiega kogu hind.

Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta informatsiooni meie kohta .

Mida ma saan teha, kui osta kaitsmise aeg on otsa?

Kui teie ostu kaitsmise aeg hakkab otsa saama, siis võta meiega ühendust ja saame aidata teil laiendada seda.Pls dp ole avatud vaidluse esimene.

Kohaletoimetamine:

Pakett saadetakse see läbi Moobo.ee Standard Shipping Moobo.ee, Epacket ja DHL Globalmail, See kõik võtab 8-20 päeva, et jõuda.

Kohaletoimetamine teistesse riikidesse : Üldiselt On laeva tellimuse kaugusel Hiina Hiina Post Redistered Õhu Posti 3-7 tööpäeva .See on umbes 15-60 tööpäeva enamik riike , mõnes riigis võib võtta mitu päeva, nagu Brasiilia ,Argentina.Kui tehingupäev on tulemas , kuid te pole saanud objekt , võite meiega ühendust laiendada üleandmise kuupäev .Tulu : Kui teil on saada defektne või vale kauba , või muud probleemid , palun kõigepealt võtke meiega bedore te midagi teha .Pakume teile rahuldava lahenduse.Pöörake tähelepanu sellele, et tegelik värv .See võib olla veidi erinevad pildid, mis on tingitud erinevatest ekraani.Tagasiside : Palun andke mulle 5 tähte ja jäta positiivset tagasisidet, kui olete rahul meie üksused ja teenused, kui on mõni probleem .Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist tagasisidet .

Märksõnad:Jocky Boxershorts Mehed, Poksija Mees, Bokserid Calvin Klein Meeste, Madu Keel, Poksija Spandex, Poksija Sexi, Meeste Aluspesu, Boxershort, Meeste Bokserid, Bokserid Meestele Tõsta.

värv Lina
Rõve Pilt No
Stiil Meeste Bokserid
Materjal Modaal
Muster Tüüp Prindi
Brändi Nimi MAXLINKI
Tüüp aluspüksid
Funktsioon Paindlik
Sugu meeste aluspesu
Mudeli Number KÕIK-0705
Püksikud & Poksijad Bokserid
Seksuaalse Alatooniga No

Kirjutage arvutus!

7tk/pack Meeste Bokserid Boxershorts Meeste ja Noorte Meeste Aluspesu Puuvill Mees Hingav Paindlik Lühikesed Bokserid Aluspüksid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted