8CH HD 5MP POE NVR Kit CCTV Turvalisus Kaamera Süsteemi Komplekt Sise-Dome, kahesuunaline Audio-Video Turvalisuse Järelevalve POE IP-Kaamera Kit

€225.94

Saadavus: On laos

m37851

modname=ckeditor

Kahesuunaline Audio näotuvastus, H. 265 8CH 5MP POE NVR Kit CCTV signalisatsioon Audio AI POE IP-Kaamera Väljas videovalve Komplekt

Pakume teie reaalajas kahesuunaline audio,Kaameral on Sisseehitatud Mikrofon ja Kõlar, Salvestada kõik hea elu!!!

Face Detection& Nägu taasesitus

Näotuvastus ja Nägu taasesitus ja Nägu Salvestada;

Näotuvastus ja Nägu Taasesitus;

Kiiresti jäädvustada nägu pildid ja kiiresti taasesitada nägu videod;

Näotuvastus:automaatselt jäädvustada nägu pildid;

Nägu Taasesitus:Intelligentne Nägu, video taasesituse,säästes aega,ei puudu igal andmed.

Intelligentne Nägu Taasesitus:Intelligentne Nägu, video taasesituse,säästes aega,ei puudu igal andmed.

TÄIELIK VÄRVI ÖISE NÄGEMISE Ära Muretse, päeval või öösel Sisseehitatud smart valge LED valgus, salvestada täis värvi kogu päeva

Ülevaade

HCVAHDN Julgeoleku - HD CCTV Kaamera signalisatsioon, tagatud ja usaldusväärne Turvalisuse Lahendus teie Kodu ja Äri! 720P/960P/1080P/2MP/3MP/4MP/ 5MP/8MP/4K High Definition ja Video juures päeval ja öösel Vaadata.H.265 HEVC,näotuvastus &näotuvastus ,Näo Smart taasesitus,e-Posti teateid ja liikumistuvastus, IP66 Vee-ja universaalne Väljas/Sees, tasuta app P2P Pilv funktsioon ja ladustamine, toetab android, iPhone , ipad,PC,CMS ,VMS jne.

HD POE 5.0 MP VIDEOVALVE-IP-Kaamerad;

8CH POE 5.0 MP IP NVR Diktofon

Tugev Võrgustik Server;

P2P Pilv Funktsioon;

Toetust Face Detection &Nägu Taasesitus;

toeta USB ,Hiir,backup;

toeta USB ,Hiir,backup;

Toetus Android,iphone,ipad,pc,cms,VMS vaadata;

Tugi VGA väljund&HDMI-väljund;

Toetust Alarmi sisend Alarmi väljund;

Rekord Resolutsioon: 5.0 MP;

Koos H. 265 Kõrge efektiivsusega Video Compression;

Koos H. 265 Kõrge efektiivsusega Video Compression;

Automaatne Valge Tasakaal,Auto Gain control,tagasi tuli comp;

HDD Liides:1*SATA,Toetada vahel 500GB ja 8TB; Multi-keel menüüde valik kuni 28 liiki keel; *P2P cloud teenus Android/iOS mobiilsed seadmed, remote view kõikjal ja igal ajal; *Liikumise tuvastamine salvestamine.Kui NVR käivitub salvestada, kui avastada midagi liigub.NR vallandada, nr rekord, intelligentsem ja ruumi-säästes; *e-Posti märguanne ja alarmi teadet.Kui liikumistuvastus on käivitunud, siis NVR automaatselt välja saata summeri heli ja alarm teateid e-posti, sealhulgas snapshot kohapeal; *Mitu võimalust juurdepääs ARVUTI, telefon ja padi, saab vaadata PC klient, Phone ' i ja IE ,Chrome,Firefox,Safari brauser; *Tugi 3.5 tollise SATA port kõvaketas, maht umbes 500G/1T/2T/3T/4TB/5TB/6TB/7TB/8TB, ja alla 500G ei toetata. *HD CCTV POE NVR Võrgustik, Video Recorer,Toetada kõiki 1.0 mp&2.0 mp&3,0 mp&4.0 mp&5mp ip Kaamera Toetab reaalajas kahesuunaline audio Täielik Värvi Öise Nägemise

Komplekti kuulub

1 X 8CH 5.0 MP POE NVR Võrgu videosalvesti; 4/8 X 65feet(20m) Võrgu kaabel kaamera 4 /8x HD POE IP-5.0 MP siseruumides väljas IR Päev Öise nägemise Bullet ilmastikukindel kaamerad; 1 x Toide NVR; 1 X USB Hiir NVR; 1 X Tarkvara CD NVR; 1 X Kaugjuhtimispult NVR; Kõvaketas Vabatahtlik !!!

Mida ma saan teie heaks teha?Rakendus:Kodu,supermarket,hotell,aed,tehas,ladu büroo...jne.

HD 5MP kõrglahutusega Ekraan

High-Definition liides väljund,Suport online taasesitus,Mobile remote,Multi-akna ekraan 5.0 MP Resolutsioon.Nurk on veel suurem,ja pilt on selgem.

Ilmastikukindel IP66

Kasuta neid, kui väljas kaamerad või siseruumides kaamerad, nagu nad on ehitatud raske taluda olenemata ilmast viskab nagu siis:vihm,lumi,tolm ja sooja päeva .koos ilmastikukindel IP66 ,reiting, ja kaablid keermestatud läbi seista ekstra kaitse ,tagavad saad vastuse oma tulemuslikkust,päev ,päev läbi.Meie kaamera võtab heavy-duty metallist korpus,professionaalne ilmastikukindel IP66,Pakkudes stabiilne jõudlus nii sise-kui välistingimustes.

Miks valida H. 265

H. 265 Rohkem Selge , HD resolutsioon pakkuda teile parim pildi kvaliteet on madalam bitisagedus.Säästa rohkem ruumi,võib vähendada 40%-50% faili suurus,salvestamiseks HDD ruumi ja vähendada oma ostu maksumus.

POE Eelis,Miks valida POE?

Ei ole vaja extra power kaablid või adaptereid või lüliti.Plug And Play ja lihtne setup.

Power Over Ethernet NR extra power kaablid või adapterid on vaja ja lihtsalt ühendades IP kaamera NVR ühe kaabli abil, saate hõlpsasti paigalduse ilma teadmisi arvuti või võrgu ja alustada nautida super lihtne järelevalve seas oma smart-telefoni, tahvelarvuti või PC.

Edastamise Kaugus

POE Süsteem, max toetus 200M POE kaablid edastamise kaugus, mis suurendab oluliselt kodu paigaldus mugavuse.

Remote access kõikjal,igal ajal, ükskõik kus te olete, saate kaugjuhtimise teel telefoni juurdepääsu kaamera, et näha live streaming ja stayconnected.Eemalt vaadata kaamera abil: tasuta Xmeye App oma mobiiltelefoni, tasuta CMS/VMS Kliendi arvutis IE veebilehitsejaga. Instant e-Posti Märguanne Võivad luua ala, mida soovite kontrollida,Kui see on käivitatud,saadab sõnumi oma e-posti ,saate esimest poolt teabe ,ükskõik millal ja kus sa oled .

Liikumistuvastus

See süsteem on kavandatud, et saata e-posti märguanne, kui mis tahes liikumine, mis on tuvastatud ja võimaldab teil salvestada ainult siis, kui avastatakse liikumine.

Märksõnad:Kaamera Secur, Annke Kaamera Poe, Nvr5216, 6 Cctv Kaamera Süsteem, Kaamera Surveil, 2 Cctv Kaamera Security System Kit, 8ch Kaamera Järelevalve Kit, Motoriseeritud Poe Turvalisuse Kaamera Süsteem, Omatehtud Geodeetilist Kuppel, 5MP.

alarm süsteem Liikumistuvastus+E-Posti Märguanne
Kaabli Pikkus 20m
TV Süsteemi PAL
Video Sisend 8 Kanal
TK Kaamera 8Pcs
Kaamera Omadused AI näotuvastus ,Poe,Day&night vision,IR-lõigatud,Ilmastikukindel
Kõvaketta Suurus 3.5"tolli
Resolutsioon 5MP
Mudeli Number HKI-12HA-1907VH
NVR Resolutsioon H. 265 8CH 5MP POE NVR
Kõvaketas Sadam 1*SATA Porti (toetab kuni 8TB HDD)
H 265 NVR Omadused Liikumistuvastus/näotuvastus/e-posti Märguanne/onvif jne..
Video Pakkimise Formaat H. 265
P2P icloud www.Xmeye.net
Brändi Nimi HKIXDISTE
Video Compatibile vorm H. 265/H. 264
Taotlus Kodu,pood,kauplus,kontor,Supermarket jne
Remote Vaatamine Android, iPhone, iPad, pc,cms jne
Kaamera Resolutsioon H. 265 5.0 MP POE IP Kaamera
Video 4CH POE sisend/1CH VGA, 1CH HDMI väljund
Kaamera Tüüp POE IP kaamera
intelligentne tunnustamine Face Detection & Nägu Rekord &Nägu Taasesitus
Mobiiltelefoni vaatamine "xmeye"App
Garantii 3 aastat
Ilmastikukindel Tugi
NVR Keele tugi Toetada mitut keelt(inglise,vene,hispaania jne.........)
Audio 1CH audio väljund

Kirjutage arvutus!

8CH HD 5MP POE NVR Kit CCTV Turvalisus Kaamera Süsteemi Komplekt Sise-Dome, kahesuunaline Audio-Video Turvalisuse Järelevalve POE IP-Kaamera Kit

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted