UUS HEA ÕNNE ROHELINE JADE UUS BUDDHA RIPATS&KAELAKEE

€9.04

Saadavus: On laos

m38530

Tere teile Kohaletoimetamine: Nad On rada numbrites.Saadetis on tehtud usaldusväärne Hiina posti teenust.Me laev see siseselt läbi 1 või 2 päeva pärast maksmist kontrollida .Meie laevanduse osakond laevade esmaspäev - reede (välja arvatud pühadel),USA,see võtab 8-15 Töö päeva tavaliselt, SUURBRITANNIA ja Kanada tarneaeg on umbes 12-20 Töö päeva sihtpunkti.On jätkata arvsõna Brasiilia / Lõuna-Ameerika riigid /Prantsusmaa / Hispaania / Saksamaa / Ida-Euroopas: võib võtta kuni 13-25 tööpäeva tõttu range kohandatud Kontrolli.Mida sa näed, 100%, 99%on see, Mida sa saad...saad punkt täpselt nii, nagu kujutatud pildil eespool.Ma võtan oma fotod tooteid olen müüvad, nii foto eespool on tõsi üleviimise rõngad saad.Mõnikord teile osta objekt, sest see tundub tõesti hea tulemus, ja siis kui sa seda vastu võtta, noh, see lihtsalt ei tundu nii hea, kui foto.Kui ostate meilt, võite olla kindel, et see, mida pildil näete noteerimine, on täpselt see, mida näed!Mingeid Üllatusi!!

Foto Üksikasjad

Tasumine

Me eelistame makse läbi DEPONEERIMINE ja see on kõige ohutu viis.

Enne maksmist palun veenduge, et kohaletoimetamise aadress ja telefoninumber on õiged.Aitäh.

Laevandus

Saadame kõik meie objekte maailmas, mida EMS/ePacket/Hiina Post air mail.Me lähteliikmesriiki kaubad, mida hiina post air mail vabalt, kui sa valida teise shipping viisil.Saame pakkuda ka EMS või DHL shipping tasuta kui tellimus on rohkem kui 500 dollarit.Saadame toode 3 päeva jooksul pärast makse, tasuta shipping kaudu hiina post air mail.

Tagastamise Poliitika

1.Kui me saata vale või defektne, punkt, siis palun võtke meiega ühendust.Me vastutab tagastamise või väljavahetamist.

2.Kui üle 35 päeva, ei saada oma elemendi, palun võtke meiega ühendust.Me kontrollime, laevandus teavet.On muid küsimusi, palun võtke meiega ühendust, me oleme alati hea meel, et teenida teid.

3.Kui te ei ole rahul, palun võtke meiega ühendust.Andke meile võimalus vigade parandamiseks.Me teeme kõik võimaliku, et lahendada teie probleemi.Täname oma arusaamist.

Tagasiside

1 ">.Kui olete rahul esemed ja meie teenus, siis palun võta minut aega, et jätta meile positiivne tagasiside viis tähte ,siis me hea meelega teha sama teile.

2 .Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist neutraalne(3 tähte) või negatiivne(1-2 tähte) tagasiside.Me püüame oma parima, et lahendada probleem, ja jätan teid õnnelik shopping meeleolu siin.Aitäh!

3. Selleks, et saada kiire reponse ja kommunikatsioon, soovitame võtke meiega ühendust TradeManager .

Märksõnad:Guanyin, Buddha Necklac, Laavendar Jade Kaelakee, Buddha, Krae Lahti, Komplekt Valge Jade, Jade, Jade Buddha Ripats, Roheline Jade Ripats, Roheline Jade.

Pool Kivi Muud Natrual materjal
Peamine Kivi Jade
Metallide Tüüp HÕBE
Ripatsid Tüüp SOLITAIRE
Stiil Classic
Kuju\muster GEOMEETRILINE
Sertifikaadi Tüüp Kolmanda Osapoole Hinnang
Mudeli Number Uus
Toote Tüüp Ripatsid
Trahvi või Mood Trahv
Ripats Suurus mm

Kirjutage arvutus!

UUS HEA ÕNNE ROHELINE JADE UUS BUDDHA RIPATS&KAELAKEE

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted