Naiste Läikiv Kõrge Sukad Naiste Reie Sokid Valge Must Elastsus Pehme Tüdrukute Bodystocking Lady Sukkpüksid Tahked Värvi Eksootilised

€3.12

Saadavus: On laos

m38645

Me oleme Hiinas

1:Meil on hea müüja Hiinas,võite olla kindel, et osta! 2:, Et kaitsta teie privaatsust,keegi Ei tea, mis seal sees on, välja arvatud sina! 3:Teie tagasiside ja hinnang on meile väga oluline, palun andke meile hea kommentaar.tänan teid väga!

Kui kannad selle sukad tänaval, teised vaatavad mind

Kirjeldus:

【Nimi】Reie-Tõusud(ilma Sukapaela vöö) Umbes Suurus: Üks Suurus koos hea elastsus, üks suurus sobib kõige daamid ja tüdrukute(XXS/XS/S/M/L/XL/XXL).Kasutamine:suurepärane kingitus daamid või oma sõpradele.Vanuserühm:Täiskasvanud Funktsioon 1:Väga ilus ja seksikas Disain : Sexy ja mugavad Pesu:vesi, temperatuur alla 40 kraadi omanik, ei loputa, hang dry, keelata pleegitamine.Pakett sisaldab: 1 x Reie-Tõusud(ilma Sukapaela vöö)

Kui teil on küsimusi,palun võtke meiega ühendust!

Tänu keskkonna valguse ja muud tegurid, et seal on mõned värvi erinevus, palun vaadake tegelik toode saanud!

Andmed Näitavad, Must

Andmed Näitavad, Valge

Andmed Näitavad, Lilla

Andmed Näitavad, Hall

Andmed Näitavad, Roheline

Andmed Näitavad, Kohv

Andmed Näitavad, Khaki

Andmed Näitavad, veinipunane

KKK:

Q:kas teil on tracking number?A:Tavaliselt me laeva tracking number, välja arvatud erilistel asjaoludel.Q:mis on teie pcakage diskreetne?A:muidugi,meie pakett on väga vaikne,ilma ant sõnad seksi,mitte keegi ei teadnud, mis on sees.Q:kas te annate dropshipping?A:muidugi,me toetame dropshiping.me saame välja saata kauba oma iga klient otse.Q:kuidas saada soodustust suures koguses?A:Kui teil on suur hulk tellimusi, palun võtke meiega ühendust suurem allahindlus.

Märksõnad:Märg Läikiv Pesu, üpp Naiste Veluur, Must Naiste Soks, Mustad Sukkpüksid, Keha Sukkpüksid Seksikas, Crotchless Sukkpüksid, Suur Reie Kõrge Sukad, 1090mhz, Naine Bodystockings, Naiste Sukkpüksid.

Erilist Kasutada Eksootiline Rõivad
Kanga Tüüp VELUUR
Suurus 120cm
Sugu NAISED
Toote Tüüp Reie-Tõusud
Funktsioon 2
Nimi
Funktsioon 5
Päritolu CN(Päritolu)
Muster Tüüp Tahke
Komplekti Kuulub
Funktsioon 3
Mudeli Number JY-042
Omadused
Rõve Pilt No
Funktsioon 4
Materjal Akrüül
Kirje Pikkus 31.5inch
Funktsioon 1
Seksuaalse Alatooniga No

Kirjutage arvutus!

Naiste Läikiv Kõrge Sukad Naiste Reie Sokid Valge Must Elastsus Pehme Tüdrukute Bodystocking Lady Sukkpüksid Tahked Värvi Eksootilised

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted