Looduslike poolvääriskividega Rulli Pall eeterlik Õli Gemstone Rull läbipaistvast Klaasist Pudel 10ml Tervendav Crystal Kiibid ühise Põllumajanduspoliitika 1tk

€4.57

Saadavus: On laos

m4041

1tk Lihvitud Looduslik Kristall Kivid Rulli Pall Pudel 10ml Rulli pall materjal: Sodalite, Roheline Aventurine, Must Obsidiaani, Tiger Eye, Selge Kristall, Punane Jaspis, Fluoriidimaardlat, Ametüst, Roosa Kvarts, Lapis Lazuli, Kollane Jade Pudeli suurus: u 85mm x 20mm x 20mm Kogus: 1 tk Maht: umbes 10ml Sile Jooksva Gemstone Palli Lihtne, Isegi Õli Taotluse.Rulli pudelit on kõige mugavam ja ökonoomsem viis loobuda eeterlike õlide segud.A korduvtäidetavaid rull pudel võimaldab teil eelnevalt lahjendatud oma õli segud, nii et neid võib kanda otse nahale, ilma räpane tilgub või voolab.Soovitus: Kui te soovite kasutada need pudelid, saab välja valada, mini kivid välja ja pese neid külma veega enne kasutamist.Samuti saate kasutada rulli pudelit nagu lõhnaõli pudel.Pildid on ainult teie viide.Me saadame neile juhuslik.Märkus: 1.Toote saate tellida meie poest üle 2KG korraga, me valida kiiremini ja turvalisem, laevandus viis, kuidas saate.Nii et võite saada kauba lühikese aja jooksul. 2. Kui sinu tellimuse summa on üle $120, me korraldame kiiremini ja turvalisem, laevandus tee teile liiga.Kui teil on erilisi nõudeid, palun võtke mind, ma olen alati siin, et teenust teile.

Infot meie toodete kohta:

1.Top kvaliteet, konkurentsivõimeline hind ,kiire shipping ,tilk laevandus on saadaval, parim ja õigeaegse teenuse 100% rahulolu;

2.Saate hulgi neid edasimüügiks ,võin shipping neid oma ametisse aadress;

3.Küsimusi, võtke julgelt minuga ühendust õigeaegselt ,vastame jooksul 12 tundi, välja arvatud nädalavahetustel;

4. Tere tulemast osta tooteid oma veebilehel, ma olen väga rõõmus, et kas minu jaoks parim teile parimat kvaliteeti ja parimat teenust.

Kohaletoimetamine meetod:

Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need kulud on ostja vastutusel.

Hiina Post Air 15-35 päeva; EMS 8-13 päeva; DHL 5-8 päeva;

Tagastab:

Teeme oma parima, et teenida meie igale kliendile parim, mis me saame .Tagastame teile esemed tagastatakse 7 päeva jooksul pärast olete saanud neid ükskõik mis põhjusel.Täielikku toetust antakse, kui kaubad on tagastatud nende algne seisukorras.Kaup, mis on kahjustatud või puuduvad osad ei kuulu tagastamisele.Ostjad vastutavad tagasi laevandus nõuetekohase pakendita.Saades esemed, tagastame teile kohe.

Garantii Ja Hooldus :

Pakume 1 kuu asendamine ja 12 kuud, hooldus, garantii.Esemed võib asendada esimese kuu jooksul või säilitada esimesel aastal.Ostjad on vastutav ainult tagasi laevandus tasu garantii esemed. (Enamikul juhtudel ostja on ainult tagasi probleem komponendid, mitte kogu paketi.).Enne tagastamise esemed, palun veenduge, et saate oma saatja aadressi, ja kirjutage toimetaja detail lehel.Palun kasutage regulaarselt postiteenuse ja saatke meile jälgimise numbri.Niipea, kui me seda saada punkte, me remont või vahetus neile ASAP.

Me ainult pakkuda parima kvaliteediga tooteid.Kiire Kohaletoimetamine, Tippkvaliteediga.Kui on mõni muu probleem, siis palun võtke meiega ühendust!Me vastame teile asap!Teeme oma parima, et teenida meie igale kliendile parim, mis me saame.

Märksõnad:Roheline Kera, Feng Shui Tervise, Kristall Kera, õnnelik Notsu Panga -, Feng Shui Decor, Feng Shui, Feng, Ametüst Kiip, Kass õnnelik Maskott, Pall Crystal.

Kivi Tüüp Poolvääriskividest Kivi
värv segatud
Kogus 1tk
Materjal crystal kivi
Pudel Materjal läbipaistev klaas
protsess Poleeritud
Brändi Nimi yaye
Stiil feng shui
Teema Armastus

Kirjutage arvutus!

Looduslike poolvääriskividega Rulli Pall eeterlik Õli Gemstone Rull läbipaistvast Klaasist Pudel 10ml Tervendav Crystal Kiibid ühise Põllumajanduspoliitika 1tk

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted