Jäik Silma Tüll-Kangast Päevavalgus Kuld DIY segast bazin riche Taust Decor Seelik pulmakleit Pits Disainer Riie

€3.76

Saadavus: On laos

m40551

Oleme hoolikalt valima iga liiki kangast,mis tagab hea kvaliteedi.Seal on rohkem kangast poes. 1.Suurused:1 tk = 50cm(pikkus) x 150cm(laius) (lõigatud käsitsi , nii ±1cm viga), kui soovite osta 2 tükki, me ei katkesta see, pikkus 100cm, laius ei muutu. 2.Paksus:0.48 mm, 3.Omadused:See tüll on jäigemad kui tavalised tülli, sobib kontuuri modelleerimine.Valge ja kuld lõngad, läikiv, hea kvaliteet.Lõng ei ole lihtne tõmmata välja. 4.Toote kasutamine: Sobib kleit,Pall Kleit,seelik,decoration,background,DIY jne.Osakute suuruse muutmine: 1m=3.28 jalga 1ft=12in 1m=1.0936 yd 1m=10dm=100cm=1000mm, Kui teil on vaja suured või kui soovite, muude nõuete, palun võtke meiega ühendust.

NÄPUNÄITED: 1.Palun kinnita kättesaamise aadress on õige!! 2.Kui proovid on ostetud eraldi, siis palun kasutage Cainiao Super Majandusele Ülemaailmsel tasandil. 3.Kui kangas on lõigatud, siis ei saa müüdud jälle.Seetõttu ei ole põhjust tagasi kaupa ei toetata. 4.Kui te ei leia kanga sa tahad Internetis, saate andke meile pilt.Proovime teada saada. ●Kõik tooted on tehtud vastavalt tegelikule esemed.Erinevad valgus -, nurk-ja ekraan, toode värv on erinev.Palun ära pahanda, värvi vahe. ●Kõik esemed saadetakse välja hiljemalt 3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on edukas( välja arvatud tööpäeva ja Hiina festivalid).Kui soovite saada kaup kiiresti,palun võtke meiega ühendust DHL või EMS tasud. ●Oleme ettevõte, mis on tegutsenud juba mitu aastat.Loodan, et teile pakkuda rahuldavat teenust.Kui teil on küsimusi, palun andke mulle teada enne lahkumist igasugune tagasiside ja üksikasjalikud müüja reiting,ma püüan oma parima, et seda lahendada.

Märksõnad:Poliester Plastist Kangas, Poliester Vaik Riie, Päevavalgus Top Naine, Päevavalgus Särk Naine, Roheline Silma Peal, Kardin Prindi, Betooni Riie Loominguline, Kõva Uisutaja Seelik, Loominguline Riie Juhatus, Jäik Seelikud.

muster Tavaline Värvitud
Laius 150cm
Toote Tüüp Muu Riie
Suede Kangast Tüüp Loominguline riie
Technics Silmkoelised
Käsi Tunda natuke jäik
Funktsioon Luminofoorlampide
Paksus 0.48 mm
värv Kuldne
Stiil Loominguline riie
Mittekootud Technics Trükkimine ja värvimine
Tüüp Mesh Kangas
Tüüp Hulgimüük No
Komplekt Tüüp No
Materjal Polüester / Akrüül
Brändi Nimi forethought
Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Jäik Silma Tüll-Kangast Päevavalgus Kuld DIY segast bazin riche Taust Decor Seelik pulmakleit Pits Disainer Riie

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted