Reguleeritav Non-slip Resistance Band Jooga Paksenenud Ilus Tagumik Ringi Pinge Bänd Pilates Elastne Lint, Koolitus-Seadmed

€4.13

Saadavus: On laos

m40609

Funktsioon:

1. ANTI-SLIP & VASTUPIDAV DISAIN Need kõrge kvaliteediga vastupanu ansamblid on valmistatud paksenenud & tugevdatud kangast anti-slip kummi kiht.Nad on elastne ja vastupidav tugev vastuseis, vahepeal tugevdatud rida õmblused, mis pakub sulle püsiva kasutamise kogemus ilma jooksvalt üles.

2.SOBIB ERINEVATE HARJUTUSTE kõige võimsam teostamise vahend naised/mehed!Seda saab teha palju harjutusi, nende treening, ansamblid, Pilates, Squats, Lunges, Glute Bridge, Eesel Peksab, Monster Kõndida jne.Need bändid kasutada oma glutes, puusad, jalad, abs, ja kujundada oma täiuslik käänulised tagumik.

3.LUUA TÄIUSLIK KEHA Need anti-slip saak ansamblid on teinud oma keha harjutus.Nende saak ansamblid, oma lihaseid glutes, reied ja jalad on stimuleerida ja tugevdada tõhusamalt ajal oma harjutusi!Kas täiuslik virsik saak või suurepärane baas liivakell näitaja, oled nüüd tervitas nii kaua, kui sa kinni seda!

4.KAASASKANTAV ANYTIME & KÕIKJAL Mõeldud teie mugavuse huvides neid kasutada bändid tulevad , saate teha neid kõikjal, reisimine, kodu, jõusaal jne.

5.Suurepärane KINGITUS TEILE – BERTER vastupanu ansamblid jalad ja tagumik on meisterdatud kasutades unikaalseid kvaliteetseid materjale.Suurepärane kingitus oma pere ja sõpradega.

Kirjeldus:

Materjal:Polüester, lateks lõng

Suurus:üks suurus

Tüüp:Vastupanu Bänd

laius:8cm

Sugu:Naiste -, Meeste -, Unisex

Teema:Sport

Spordi Tüüp:Fitness

Pakendatud hulka kuuluvad:

1 x vastupanu bänd

Märkus:

Tänu ekraani vahe, värv võib olla veidi erinev sellest, mida te ootate, palun laske see

Märksõnad:Midi Ruashka Kleidid, Fundas Telefon 5s Goku, Mario Kart Wii Kaardid, Midi Püksid Pikad Jalad, Ripats 4 Leaf Brändi, Läikiv Medaljon Pandora, Siver Pingutusnöör Kott, Mario Lapsed Back Pack, Ekraani S4 Mini Valge.

Päritolu CN(Päritolu)
Mudeli Number vastupanu bänd

Kirjutage arvutus!

Reguleeritav Non-slip Resistance Band Jooga Paksenenud Ilus Tagumik Ringi Pinge Bänd Pilates Elastne Lint, Koolitus-Seadmed

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted