Kaasaegne Muusika Led Lae Valguse Lamp 36W 72W RGB-Flush Mount Ring Starlight Muusika APP bluetooth Kõlar Smart Lae Lamp

€18.71

Saadavus: On laos

m40625

{kohandatud}

Komplekti Kuulub:

1x Smart LED laelambid

1x Komplekti Paigaldus Tarvikud

1x Kaugjuhtimispult(Valikuline)

Spetsifikatsioon

Pinge: 220V/110-220V

Võimsus: 72W/36W

Läbimõõt: 32cm

Juhtimisrežiim: Seina lüliti + mobile APP kontrolli + kaugjuhtimispult

Valguse Režiimid: Säti nii, et vähe või ere, muusika, rütmi, kalle, värvikas flashinging kerge

Omadused:

* Valmistatud Kõrge kvaliteediga LED chip, paks akrüül , mis tagab pika teenistuse aeg, vastupidav kasutamiseks.

* Smart control: valgus saab juhtida erinevaid meetodeid, näiteks seina lüliti, mobiilirakenduste ja pult, pakkudes rohkem mugavust, et sa seda kontrollida.

* Mitme töörežiimi: See on palju režiime, valge valgus, soe valgus, neutraalne, kerge, tugev valgus, võtterežiimid, nagu muusika, rütm, kalle, värvikas flashinging tuled täita oma erinevaid vajadusi paindlikult, väga praktiline teie igapäevast elu.

* Mobile APP ja bluetooth heledust saab reguleerida, muutes värvi, puldiga saab lülitada valgust sisse ja välja lülitada, reguleerida heledust ja värvi, mängib laule, helitugevuse, see on nagu smart celling valgus, mis muudab teie kontseptsiooni ülemmäära valgus, see on nagu truu kaaslane, et võtab hea hoolib oma meeleolu.

* Energia-säästmise: ere suure võimsusega led valgusallikas, säästes palju võimu võrrelda samal tasemel heledus normaalne valgus, mis ei kehti LED chip, Keskkonna sõbralik.

Märksõnad:Lakke Kõlarid Bluetooth, Urbst Bluetooth-kõlarid, Lae Bluetooth Kõlar, Disko Led Lamp, Veekindel Lae Bluetooth Kõlar, Suur Led ülemmäära Valgus, Led Par Rgb, Led ülemmäära Valgus, Musicity Bluetooth-kõlarid, Led ülemmäära Valgus Flex.

Omadused APP kontrolli,pult
Mudeli Number Kaasaegne RGB LED laelambid
Toite Allikas AC
Valgusallikas LED-Lambid
Taotlus Muud
Stiil Kaasaegne
On Pirnid Komplektis Jah
Päritolu CN(Päritolu)
Võimsus
Paigaldada Stiil Pinnale paigaldatud
Kasutamine Iga Päev Valgustus
Brändi Nimi Smuxi
Pinge Other

Kirjutage arvutus!

Kaasaegne Muusika Led Lae Valguse Lamp 36W 72W RGB-Flush Mount Ring Starlight Muusika APP bluetooth Kõlar Smart Lae Lamp

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted