LED lae-lühtrid lapsed, elutuba, magamistuba, köök, 28 W 36 W, Musta värvi LED-tuli kiire shipping, downlights,

€44.97

Saadavus: On laos

m41814

CBETLALISA VALGUSTUS on professionaalne tootja moodne smart valgustus Guzhen, Zhongshan, Hiina.CBETLALISA on põhjalik tootmisliini smart home valgustus tooteid, mis võib täita peaaegu kõik teie vajadustele ideaalne maja.

Sezi: 40*8cm/28w Värvustemperatuur; Ühe värvi/tricolor Suitable10-15㎡ Sezi:50*8cm/36w Värvustemperatuur; Ühe värvi/tricolor Suitable10-20㎡ Pinge: 110-220V Kaugjuhtimispult:Jah (heledus ainult) Heleduse korrigeerimine:Jah (Dimamble heledust ainult) Korpuse värv: valge/must Valgusallikas on sisse lülitatud või mitte: Jah Tähelepanu: 1. Külm valge: ainult üks värv (6000 K-6500 K), ilma puldiga. 2. Soe valge: ainult üks värv (3000 K-3500 K), ilma puldiga. 3.Heledus Dimmale: see on külm valge, soe valge, see võib reguleerida heledust ja värvi. (sh remote control) Me siin, CBETLALISA VALGUSTUS , mida esindame teid kõige põhjalikud, spetsialiseeritud smart valgustus, mis meil on hoolikalt välja töötatud koos suurepärase kvaliteediga.Märkad seda kiiresti, nagu te sirvida meie kodulehel ja mis sisaldab vaid parimaid lambid, kõik handpicked kvaliteedi eest.

Vali kohaletoimetamise kaupade saadaval väga lai valik ja suur ladu programm!!!!

TÄHELEPANU ,PALUN .

1. Online Tasuta kohaletoimetamine hind on sealhulgas lamp kulu-ja kuller eest ainult.See tähendab, tollivormistus tasu või tollimaksu ei kuulu. 2. Tavaliselt punkt oleks veetud Hiina Post Air Parcel / DHL/ UPS/ FEDEX/ TNT/EMS , jne,.kui ei ole ekstra shipping taotluse ostja.Me ( Müüja ) oleks valida laevateed. 3. Meil oleks alati teha täieliku kontrolli objektide enne saatmist, et hoida kvaliteeti ja pakkimine heas seisukorras .Palun avage pakend ja kontrollige seisukorras, lambid, kui sa saad punkte kätte.Kui mingi objekt on leitud, on vigastatud, palun pildistada/ Videod kohe ja võta ühendust kohaletoimetamise firma .Vahepeal, palun hoidke seotud tõendid, et usa jaoks lahendus.

Märksõnad:Köök Lamp, Lühtrid Laes Plaadid, Led-lindid, Drrsses Lapsed, Chandelie, Kodus Lambi Elutuba, Antiik Lae Lamp, Chandlier Kristall, Lühter Riik, Beež Elutuba Lühter.

Pinge 90-260V
Mudeli Number 007
Valgustus Ala 15-30square meetrit
Lüliti Tüüp Touch On/Off Lüliti
Lõpeta poleerimine
Toite Allikas AC
Garantii 3
Sertifitseerimine ce
Korpuse Materjal Ironware + Akrüül
Stiil Kaasaegne
On Hämardatav No
Päritolu CN(Päritolu)
Kasutamine Iga Päev Valgustus
On Pirnid Komplektis Jah
Technics Kroomitud
On Nutikas Seade No
Paigaldada Stiil Pinnale paigaldatud
värv must
Toote Tüüp Laelambid
Materjal Metallist
Aluse Tüüp PUUDUB
Taotlus Uuring
Brändi Nimi CBETLALISA

Kirjutage arvutus!

LED lae-lühtrid lapsed, elutuba, magamistuba, köök, 28 W 36 W, Musta värvi LED-tuli kiire shipping, downlights,

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted