Cartoon Tintini Seiklus Auto Hobune Nostalgiline Kodu Jalamatt Koridori Köök Vaip Siseruumides Väljas Teretulnud Non-slip Põranda Matt 80cm

€4.16

Saadavus: On laos

m4185

TERE UKSE MATT ANTI-SLIP PÕRANDA MATT

Nõuanded: Pange tähele, kõik suurus ja kaal, värv võib olla väike kõrvalekalle käsitsi mõõtmine ja ekraan.TERE UKSE MATT ANTI-SLIP PÕRANDA MATT materjal: kvaliteet flanell riie veniv ja imav käsn anti-slip disain: mitte-kootud kangast mustriline pvc täpid alt suurus: 50x80cm(standard) paksus: u.12 (mm) pakend: 1 tk/polybag TEADE 1.Palun mõelge natuke värvi erinevus ja suuruse viga, kui sa teha tellimuse. 2.Kohandatud printimine saadaval on,võtke meiega koos pilti. 3.Käsi pesta AINULT. 4.See on valmistatud kangast materjali,ideaalne siseruumides,kuid ei ole vastupidav välistingimustes.Kui soovite osta väljas ukse matt,palun võtke meiega ühendust.

ET & TASUMINE Palun veenduge, et kõik kontaktandmed on õige,saatekirja, on väljund teie teavet otse.Ostja peab maksta imporditollimakse ja impordimakse sihtkoha riigis juhul,kui seal on.Me hakkama shipping ainult,ja meie vaba shipping MITTE sisaldab kõik maksud ja tollimaksud.LÄHETAMISE & SHIPPING Punkt saadetakse 1~5 tööpäeva jooksul pärast teie makse kontrollinud Moobo.ee.Meie tasuta kohaletoimetamine tavaliselt maksab 10~25 päeva, et peamine maakondades,kuid lubas saabumist kuller on 60 päeva jooksul,nii et kui see on kiireloomuline küsimus,siis palun valida kullerteenuse, et vältida viivitusi.Kulleri tarne ajakava ei ole meie kontrolli all,me saame aidata teil jälgida paki,kuid tegelikult me ei saa midagi teha, et suruda neid varem.Ootame sinu mõistmise ja tänu arenenud.MÜÜGIJÄRGNE TEENINDUS Kauplus, kus on usaldus!Pakume 15 päeva tagasi ja toetuse poliitika, et kaitsta oma huve!Armastus või raha tagasi!Defektse toote,laevandus kahjustatud või lihtsalt sa ei meeldi,palun võtke meiega ühendust tagasi või raha tagastamist.

PALUN ÄRGE TEHKE VAIDLUSE VÕTKE MEIEGA ÜHENDUST.Mis muudab asjad keeruliseks.Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta,siis palun ärge unustage jätta meile kõik 5 tähte positiivne hinnang.See on meie jaoks väga oluline.Aitäh!

Märksõnad:Vaip Palace, Vaip Köök, Sügisel Ukse Matid Siseruumides, Baar Matt Kummist, Puidust Tintin Joonis, Vaip Uks, Jooga Matt, Kitchenaid Mikser, Raketi Tintini, Jalamatt Väljas.

Kasutamine harjutus
Funktsioon Liim-Kaitsevahendid
Vaipade Müük Lõpetanud Vaip (tükk)
Taotlus Koridoris
muster TRÜKITUD
Vanus Täiskasvanud
Mudeli Number 001
Technics Masin Tehtud
Päritolu CN(Päritolu)
Materjal 100% Polüester
Spetsifikatsioon 40cm x60cm
Brändi Nimi Vieruodis
Disain Pärsia
Stiil Ameerika Stiilis
Muster Tüüp Peace

Kirjutage arvutus!

Cartoon Tintini Seiklus Auto Hobune Nostalgiline Kodu Jalamatt Koridori Köök Vaip Siseruumides Väljas Teretulnud Non-slip Põranda Matt 80cm

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted