Uusim 4 Värvi Äärmiselt silikoon Kukk Puuri Roostevabast Terasest Reguleeritav Peenise Rõngas Vooruslikkus Seade Sugu Mänguasjad

€12.97

Saadavus: On laos

m43374

Tehase jaemüük,erineva disainiga, hea kvaliteet, õiglased hinnad.

Eraelu puutumatuse tarne, secret pakett

See high-end vooruslikkus puur on valmistatud meie keha ohutu, ja on mõeldud mugavad pikaajaliseks kandmiseks.Kui vooruslikkus seade on kerge, paindlik ja vett hülgav, kuid kui lukk on rakendada, oma teemat ei saa raske ükskõik kui äratanud nad on!Äärmiselt Silikoon Kukk Blokeerija pakub vastupidav roostevabast terasest reguleeritav rõngas, mis mähib ümber oma teema on kogu paketi, jättes oma võlli lukus, sees hingav silikoon ümbris.Enneolematu mugavus, see ventileeritud silikoon vooruslikkus puuri on ülim vooruslikkus seadme esimese taimerid ja tõsine kinnismõte harrastajatele kui ka õpetajatele.Nautida põnevus lukustamine oma väljavalituks üles või loovutada kontrolli ja üle klahvid!Silikoon puuri on lihtne pesta, keha-turvaline ja hügieeniline super.Kui vent avad võimaldavad teil puhastada oma teema paketi, kui nad ikka kanda puuri, ja rõngas on valmistatud kõrge kvaliteediga roostevabast terasest.Silikoon ümbris on väike piss-auk, et aidata urineerimine, ja kogu seadme võib olla kulunud alla riietus hämmastav üks-of-a-tüüpi elamusi!

Materjal: Silikoon, roostevabast terasest

Värv: Läbipaistev, Must, Sinine, punane

Ühe puuri kaasas ainult üks ring.

Tähelepanu: Kuna vahe on erinevad monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Punkt mõõdetakse käsitsi, see võiks olla 1-2mm erinevad, tänu oma mõistmine!

Garantii

1. Kui objekt on vigane, palun teavitage meid sellest 7 päeva jooksul peale saada.Ärge avage vaidlus ilma kommunikatsioon.

2. Kui te ei ole rahul kui te saate oma kauba, palun tagastada 15 päeva jooksul selle asendamist või raha tagasi.Palun võtke ühendust meie pärast teenistuse töötajad enne, kui see tagastada.

3. Kui punkt on defektiga 1 kuu, me õla ÜKS VIIS kauba saadame teile asendamine pärast tagasi.Või pakkuda toetust (ei kuulu kauba) pärast saame osa on defektne, punkt.

4. Kui punkt on vigane pärast 2 kuu jooksul, saate siiski saada see meile tagasi.Me ei Remondi seda, et sa pärast defektne, punkt.Aga sa pead maksma extra laevanduse tasu.

Pakkimine Ja Kohaletoimetamine

Me võtame väga hoolikalt pakkimine iga detail, et tagada ohutu veo teile .Seega palun kontrollige pakendi enne sisselogimist seda vastu võtta, kui see on katki või kahjustatud, võite teha rekordi vedaja.Samal ajal, võite võtta foto ja saatke meile, me lahendame probleemi esimese korraga.

Shipping Hiina Post Air Mail, tavaliselt tuleb umbes 25-59 tööpäeva jooksul jõuda.Kui teil on vaja objekte kiiresti, siis palun valida tarneviisi EMS ja maksta ekstra laevanduse kulud (tarneaeg 3-9 tööpäeva jooksul).Ja kui teie tellimus jõuab 2KG saadame kõik üksused, mida teil on bayed, et te kaudu EMS/DHL .See on väga kiire.Nii et tere tulemast minu poodi, et leida objekte, mis teile meelepärane.Tagasiside

1. Kõik tooted on 100% originaal, UUS ja testitud enne saatmist.

2. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste, Palun jäta meid 5 tähte tagasisidet.

3. Kui teil on mingeid probleeme või küsimus, mis puudutab teie tehingu palun võtke meiega ühendust enne lahkumist tahes liiki tagasisidet.

4. Kõik e-kirjad vastatakse hiljemalt 1 tööpäev.

Märksõnad:Vooruslikkus Mees, Anti Välja Kasinuse, Silikoonist Peenise Kasinuse, Puuri Kasinuse, Caulk Relv Otsik, Peni Ringi, Vooruslikkus Puuri Ht, Sex Shop, Vöö Kasinuse, Täiskasvanud Toote Sugu.

Brändi Nimi yunman
Mudeli Number XCXZ310CSAB
2 Sõrmus suurus S/L
Toote Tüüp Peenise Rõngad
Pakend Diskreetne Pakend
Seksuaalse Alatooniga No
4 värvi valida Läbipaistev/ Must/ Punane/Sinine
Materjal Polükarbonaat
Rõve Pilt No

Kirjutage arvutus!

Uusim 4 Värvi Äärmiselt silikoon Kukk Puuri Roostevabast Terasest Reguleeritav Peenise Rõngas Vooruslikkus Seade Sugu Mänguasjad

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted