POWECOM 50tk FFP2 CE-Hügieeniline Mask Peapael Stiilis Korduvkasutatavad Mask 95% Filtreerimine Hingav Mask Suu Muffle Kate Tõeline Maskid

€47.80

Saadavus: On laos

m44411

Palun tuleb sõbralikult ära märkida:

Loetletud toode on toodetud ja jaotatud välismaal ja vastavalt seadustele, tema kodumaal.Kallis klient, kui Hiina pakend on out of stock, me oleme nüüd saatmise maskid inglise pakendis.Kvaliteet maskid on nii hea, palun olla kindel, et osta.

Umbes FFP2 Mask

1. Meie FFP2 Mask isoleerida väiksemad osakesed, ja sobivad kitsamaks ja nägu, see ei ole lihtne lekib õhku perifeerias, ja filtreerimise efektiivsust tahkete osakeste võib jõuda 95% standard tingimustel. 2. See on vajalik, et kanda FFP2 Mask, kui sa pead minema rahvarohketes kohtades või turud, jne. 3. Vanuritele, lastele, ja need, kellel on hingamisteede probleeme, ei ole soovitatav seda kanda pikka aega.

Kui FFP2 mask ei ole kasutatav mask.See eriline juhtum (ressursside vähesus), seda saab uuesti kasutada.Kuid on olemas tingimused:

1. Kasutaja ilmselt tunneb, et hingamine vastupidavus on suurem kui enne, ja tuleb asendada 2. Maskid on katki ja tuleb välja vahetada 3. Soovitatav on asendada see pärast kasutamist 4 korda.

Märksõnad:Näo Mask, Visake Mask, Ffp2 Mask, Tolmumaski Ffp2, Puhastage Nägu, Ffp2 Mask Powecom, Elektriline Filter Mask, Peapael Naised, Ffp2mask, Ffp3.

Tugi Hulgi/Dropshipping
Kogus 50tk
Sertifitseerimine ce
Toote Tüüp Maskid
Funktsioon Anti-tolmu
Suurus Reusable Masks Protective Mask
Ohutus standard EN 149 -2001+A1-2009
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Sulatada puhutud lapiga ja Mitte-riie
Kohaldatav Täiskasvanud
Mudeli Number ffp2 näo maski
Brändi Nimi POWECOM
Elutsükli Mitte-kasutatav
Kaitse klass ffp2

Kirjutage arvutus!

POWECOM 50tk FFP2 CE-Hügieeniline Mask Peapael Stiilis Korduvkasutatavad Mask 95% Filtreerimine Hingav Mask Suu Muffle Kate Tõeline Maskid

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted