Naiste Seksikas Pesu Kuuma Avatud Jalgevahe Seksikas Aluspesu Armas Emane Valge Pits Läbipaistev Erootiline Kostüüm Avatud Rinnahoidja Babydoll Chemise

€3.29

Saadavus: On laos

m44423

Naiste Seksikas Pesu Kuuma Avatud Jalgevahe Seksikas Aluspesu Armas Emane Valge Pits Läbipaistev Erootiline Kostüüm Avatud Rinnahoidja Babydoll Chemise Märkus: underwears selles tooted on võre rihmad . 1. Materjal: Polyester, Spandex, 2. Värvi valik: Must,Punane , Valge 3. Tarvikud: Pesu 4. Suurus: Vaba Suurus ( S uitable murdmaajooksu S/M kood MM kulumine ) 5. pesu + t-pant (Ei kuulu sokid) 6. Materjal riie annab teile mugav tunne.Palun lubage 1-3cm vahed, tänu käsitsi mõõtmine, veenduge, et kontrollida oma keha mõõtmine tõesti sobib see komplekt (Kõik mõõtmed cm ja pange tähele, 1cm=, milleks on 0,39 tolli)

Suurus

Rind

(cm)

Piht

(cm)

Puusad

(cm)

Üks Suurus

76-104

60-98

80-115

Teade

1.Seal võib olla 1-3cm juhusliku vea tõttu käsitsi mõõtmine.

2.Kõik fotod kuvatud on 100% reaalne.Need photes on võetud ourself.Aga seal võivad olla mõned värv tumenevad, sest eri monitoride ja valguse korral.

3.Üldiselt enamik meie tooted on laos, oma tellimus saadetakse välja 1-3 tööpäeva jooksul pärast teie makse on kinnitatud, mida Moobo.ee .Aga seal võivad olla mõned kuumad tooted, mis on ajutiselt otsas, siis me võtame teiega ühendust ASAP küsida, pikendamine või muuta muud esemed või mis tahes oma ettepaneku tagasi.

Hulgimüük

1. Meie tooted toetavad hulgimüük, Palun võtke meiega ühendust esiteks, kui teil on vaja suur, et, anname sulle suure allahindlusega .

2. Kui teil on vaja segada tellimused, palun võtke meiega enne, kui olete lõpetanud makse, sest meile ei saa anda teile rohkem allahindlust .

3. Meie tooted on toodetud Hiinas tootmise keskus; siis saab nautida suurimat allahindlust .

4. See toode on valmistatud kõrge kvaliteediga.

Sööda Tagasi

1. Me saame tagada, et meie tooted on hoolikalt kontrollitakse enne shipping out, nii et võite arvata, kvaliteet.

2. Väga hindan, mida sa annad meile viis tärni, samas kui saate tooteid.Tänan teid väga!

Tagastamise Poliitika

1. Kõik tooted, mida veetakse kodumaal saab tagastada, kui see on kasutamata ja heas seisukorras.Nr küsimustele!

2. Meil maksab saatekulu, kui on mingeid kvaliteedi või vale lähetamise esemed.

3. Me ei ole nõus, esemed, mis on tahtlikult hävitatud inimeste käitumist.

4. Me pikendada tähtaega tasumise nõude regulaarne 7 päeva 15 päeva jooksul pärast saamist esemed, palun võtke meiega ühendust enne saatmist selle tagasi.

Märksõnad:Top Victorian, Tüdruk Nr Rinnahoidja Kuum, Avatud Sexi Nahkrihm, Tedy Naiste Pesu, Jen Erootiline Kostüüm, Bodysuit Avatud Jalgevahe, Seksikas Läbipaistvad Sukkpüksid Tüdrukutele, Tüdruk, Sooja Aluspesu, Tüdruk õhuke, Kuum.

Märksõna 1 Naiste Erootiline Pesu
Päritolu CN(Päritolu)
Rõve Pilt No
Märksõna 4 seksikas aluspesu
Märksõna 2 Seksikas naistepesu kuum
Teenetemärgi Pits
Seksuaalse Alatooniga No
Suurus One Size
Brändi Nimi Liva tüdruk
värv Must,Punane,Valge
Materjal Spandex
Seksikas Ühtne Jah
Kanga Tüüp Pits
Mudeli Number HX01040101200
Märksõna 3 Neiu Kostüümid Rolli Mängida
Muster Tüüp Tahke

Kirjutage arvutus!

Naiste Seksikas Pesu Kuuma Avatud Jalgevahe Seksikas Aluspesu Armas Emane Valge Pits Läbipaistev Erootiline Kostüüm Avatud Rinnahoidja Babydoll Chemise

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted