Edendamine! 2tk Makramee Boho Vaip Seina Riputamise Käsitsi Kootud Kodu Kaunistamiseks Tarvikud Põhjamaade Tutt Korteris Tuba Decoratio

€19.22

Saadavus: On laos

m46599

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Avatud Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15 pikslit; float: left; } dd { laius: 240px; kõrgus: 15 pikslit; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; värv: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; kõrgus: 209px; } #kirjeldus { width: 100%; kõrgus: 50%; } #üksikasjad { width: 100%; kõrgus: 50%; } .ui-box-title { height: 30px; font-size: 15 pikslit; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: pärivad; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics sm { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Edendamine! 2tk Makramee Boho Vaip Seina Riputamise Käsitsi Kootud Kodu Kaunistamiseks Tarvikud Põhjamaade Tutt Korteris Tuba Decoratio 1.Kaunilt Meisterdatud: See on käsitsi valmistatud pits seina õrn andmed ja uhke tutid.See on ideaalne magamistuba, elutuba, baby lasteaiad, töö valdkondades või mis tahes kohas, kus soovite, et tuua mõningaid tekstuuri ja lõbus oma seinad.

2.Kõrge Kvaliteet: Valmistatud 100% puuvillast lõnga, tasuta kunstlikke koostisosi ega kemikaale.Kaljune ja kõrge kvaliteedi.Ilus seina art tekitab tunde harmoonia ja mugavalt oma toas.

3.Sümmeetriline Disain: sobib igas sisekujunduses, see villa võlu on ideaalne avaldus, mis ripuvad voodi või häll, diivan, mantel või lauale, või sulgege aken, lisades, mugavust oma elu-või tööruumi.Suur kaunistamiseks pidude, pulmade või foto rekvisiidid.

4.Praktiline Kasutamine: parem tutt banner on käsitsi meisterdatud lihtne ja elegantne disain, kui suur kunstiteos.See on kaunis ja praktiline kingitus oma pere või sõpradega, aga ka housewarming, sünnipäevad, pulmad, Jõulud ja palju muud!

Värv: beež

Materjal: puuvill

Pakendi Sisu:

1 x kolme kõrvad seinavaibad (73 x 33cm)

1 x laine skaala vaip (75 x 33cm)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Märksõnad:Vaip, Makramee Marron, Boho Vinüül, Vintage Aksessuaarid Korter, Boho Ehted, Tutt Seina, Makramee Seina Kaunistamiseks Stick, Toa Kaunistamise Tarvikud Vintage, Aquario Kaunistamise Tarvikud, Boho Decor, Vannituba Teenetemärgi Tarvikud Floewr.

Päritolu CN(Päritolu)

Kirjutage arvutus!

Edendamine! 2tk Makramee Boho Vaip Seina Riputamise Käsitsi Kootud Kodu Kaunistamiseks Tarvikud Põhjamaade Tutt Korteris Tuba Decoratio

Kirjutage arvutus!

Seotud tooted